Α ΕΣΚΑΣΕ

Γ.Βελισσαράκος: ‘Μας στοίχησαν οι απουσίες’

Στις απουσίες βασικών του παικτών, στην απειρία των νεαρών αλλά και στη σαφή ανωτερότητα του Απόλλωνα απέδωσε την χθεσινή ήττα της ΑΓΕΧ ο κόουτς της ομάδας Γιώργος Βελισσαράκος.

Μια ήττα που ήρθε μάλλον φυσιολογικά λόγω των απουσιών μας και βέβαια λόγω της πολύ καλής απόδοσης του Απόλλωνα Χαλκίδας.

Δυστυχώς, φάνηκε ότι εμείς λόγω του μικρού ρόστερ που έχουμε δεν μπορούμε ‘αντικειμενικά’ να καλύψουμε αγωνιστικά τις απουσίες βασικών παικτών (Παστήρας, Σαββόπουλος, Μάμαλης, Βεζυρτζόγλου Δ.) γιατί οι μικροί σε ηλικία παίκτες, έφηβοι και παίδες δεν είναι έτοιμοι να αναλάβουν ουσιαστικούς ρόλους στο παιχνίδι, ειδικά όταν δεν συμμετέχουν παίκτες πρωταγωνιστές.

Με την ξαφνική απουσία, λόγω προβλήματος υγείας του Παστήρα, η ομάδα μου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απογοήτευση και να καλύψει το κενό του. 

Χρειάστηκαν 6 συνεχόμενα λάθη στο κέντρο του γηπέδου από τους μικρούς μας όταν το παιχνίδι ήταν στην κόντρα, για να ξεφύγει στο τέλος του ημιχρόνου ο Απόλλωνας με 10 πόντους με εύκολα καλάθια. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ικανοί και έμπειροι παίκτες του Απόλλωνα εύκολα θεμελίωσαν τη νίκη απέναντι στους νεαρούς μας παίκτες που δεν μπόρεσαν να καλύψουν την κούραση των έμπειρων παικτών (Βελισσαράκος, Βεζυρτζόγλου, Κιάκος).

Ο στόχος της παραμονής είναι πολύ δύσκολος αν δεν βελτιωθούν οι μικροί που είναι περισσότερο θέμα αυτοπεποίθησης και αν δεν επιστρέψουν γρήγορα άρρωστοι και τραυματίες’.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Τσίτσης στην ΧΒΑ!

pannikolaou

Ο Χρ. Αλογοσκούφης στην εκπομπή ”Τα παιδία παίζει” του ΕΟΚ Webradio

pannikolaou

Πήρε Γρυπάρη ο Τελεθριακός!

pannikolaou