Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος: ‘Βγήκαμε νικητές σε ένα αγώνα δίχως αύριο’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του αλλά και από το αποτέλεσμα σε ένα αγώνα που τον χαρακτήρισε δίχως αύριο έμεινε ο κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος τονίζοντας για το χθεσινό ντέρμπι με τον Μάκαρο Άμφισσας.

‘Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ τον δυο κατά την γνώμη μου καλύτερων ομάδων της κατηγορίας σε ένα γήπεδο γεμάτο με κόσμια ατμόσφαιρα και με υψηλό επίπεδο μπάσκετ τόσο από τις ομάδες όσο και από τους διαιτητές που ανταποκρίθηκαν με άριστο τρόπο στην κρισιμότητα και το βάρος του αγώνα.

Για εμάς, ήταν ένα παιχνίδι δίχως αύριο και γιατί ερχόμασταν από ήττα αλλά και για να κρατήσουμε την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Έπρεπε να ανταποκριθούμε και στο παιχνίδι δύναμης που παραθέτει η ομάδα της Άμφισσας αλλά και να έχουμε αποτελεσματική αντιμετώπιση στην συνεργασία δυο εξαιρετικά ποιοτικών παικτών στο πικ εν ρολ (Κουτσογιάννη-Νασάκη). Τα καταφέραμε σε υψηλό βαθμό να βρούμε λύσεις και έχοντας παράλληλα και σωστές αποφάσεις στην επίθεση φτάσαμε σε μια δίκαιη αλλά και σημαντική νίκη η οποία σίγουρα είναι υποθήκη για το μέλλον αλλά και πολύ σημαντική για την αυτοπεποίθηση μας. Σε όλα τα παραπάνω, θεωρώ σημαντικό βαθμό δυσκολίας προσθέτει για τις ομάδες και το γεγονός οτι έρχονται από αποχή λόγω τον εορτών και σίγουρα η απόδοση έχει πολλά up and down και αυτό από μόνο του δημιουργούσε ένα επιπλέον άγχος. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας τίμησε με την παρουσία του και γέμισε το γήπεδο, συγχαρητήρια στην ομάδα της Άμφισσας για την γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει φέτος δίνοντας μεγαλύτερη ποιότητα στο πρωτάθλημα και τέλος συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη τους.

Καλή αθλητική χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το νέο έτος να είναι δημιουργικό και να φέρει οτι επιθυμεί ο καθένας, και στην ομάδα μου φυσικά να έχει υγεία προπάντων και βέβαια να κατακτήσει το στόχο της’.

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou

Οι απονομές στο 3 on 3 της Ιτέας! (pics)

pannikolaou

Παίκτης του Κάδμου ο Δημήτρης Αναστασόπουλος!

pannikolaou