Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος: ‘Υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς εμένα τους παίκτες και την ομάδα μου’

Αιχμές για τον τρόπο αντιμετώπισης της ομάδας του, του ίδιου  και των αθλητών του κάθε εβδομάδα άφησε ο προπονητής της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος που μίλησε για διαφορετικά κριτήρια σφυριγμάτων ανά αγώνα, ανά ημίχρονο και ανά αντίπαλο όπως είπε χαρακτηριστικά.

Από καθαρό σεβασμό στον αντίπαλο και στην αξιοσέβαστη προσπάθειά του, στην καλή του πορεία εδώ και 5-6 αγωνιστικές που δείχνει να βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία με τις νίκες που έχει πετύχει, θα δώσω συγχαρητήρια για την χθεσινή τους νίκη.
Επίσης, επειδή δεν θα δώσω την χαρά, ίσως και την ευκαιρία να προκαλέσω την τιμωρία την δικιά μου η της ομάδας μου, με όσα γίνομαι μάρτυρας κάθε Σάββατο εξαιτίας του τρόπου που αντιμετωπίζονται αθλητές με το παρελθόν και τις παραστάσεις του Συριστατίδη, θα αρκεστώ να ζητήσω συγνώμη τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους υπόλοιπους αθλητές μου που πρέπει γυρνώντας από αγώνα μπάσκετ στα σπίτια τους, να νομίζουν οι οικογένειες τους έχουν επιστρέψει από συμπλοκές σε εμπόλεμη ζώνη.

Πρέπει να μας δοθεί εξήγηση για τον τρόπο με τον όποιον πρέπει να παίζουμε για να μπορούμε να διδάσκουμε και ανάλογα τους αθλητές μας.

Υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια σφυριγμάτων τόσο ανά αγώνα, όσο ανά ημίχρονο και ανά αντίπαλο που παίζουμε.

Όλα αυτά δεν θα ήθελα επ’ ουδενί να θεωρηθούν δικαιολογία για την ήττα μας ούτε βέβαια και να μειώσω την προσπάθεια του Γ.Σ. Αυλίδας, όμως δυστυχώς διακρίνω οτι υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά, υπάρχει προφανή έλλειψη σεβασμού τόσο στην προσωπικότητα κάποιον από εμάς και όσα έχουμε κατά το παρελθόν διαδραματίσει, αλλά και απέναντι σε ένα σωματείο κόσμημα για την Ένωση, τόσο για την ακεραιότητα, την φερεγγυότητα αλλά και όσα προσφέρει στην ευρύτερη περιοχή.

Δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπιστούμε κάθε εβδομάδα και πως θα το αντιμετωπίσουμε αντίστοιχα και μεις.
Νομίζω οτι έχω το δικαίωμα αλλά και την κρίση μετά από παρουσία σε όλα τα επίπεδα Εθνικών ή τοπικών κατηγοριών και μετά από 25 χρόνια που ασχολούμαι να καταλαβαίνω και τι βλέπω και αν είναι σωστό ή όχι.
Πέρα από προσωπικό στόχο που μπορεί να έχει κάθε ομάδα και την προσπάθεια της για να κερδίσει έναν αγώνα, θεωρώ οτι στο πρόσωπο και στην παρουσία παικτών και προπονητών που έχουν πορεία και εκτός ΕΣΚΑΣΕ, είναι υποχρέωση να δείχνουμε και έναν τρόπο παιχνιδιού διαφορετικό σε νοοτροπία όπως και σε εφαρμογή.
Υπάρχουν πολλά ακόμα που θέλω να πω προς όφελος και εξέλιξης του μπάσκετ στην περιφέρεια, όμως παρεκκλίνω της επιθυμίας του σάιτ που ενδιαφέρεται για σχόλιο σε σχέση με τον αγώνα και είναι απόλυτα κατανοητό.

Καλή συνέχεια στην προσπάθεια όσων θέλουν να πάνε μπροστά, καλή συνέχεια και σε αυτούς που παραμένουν στάσιμοι…’.

 

Σχετικά άρθρα

Ο Γιάννης Τσίτσης στην ΧΒΑ!

pannikolaou

Ο Χρ. Αλογοσκούφης στην εκπομπή ”Τα παιδία παίζει” του ΕΟΚ Webradio

pannikolaou

Πήρε Γρυπάρη ο Τελεθριακός!

pannikolaou