Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης: ‘Νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους’

Μια πολύ σημαντική νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους ήταν η χθεσινή επί του Απόλλωνα Χαλκίδας όπως δήλωσε ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης που τόνισε πως ακολουθεί για την ομάδα του ένας πολύ δύσκολος αγώνας απέναντι στον Γ.Σ.Αυλίδας, την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ήταν ένα συναρπαστικό ματς απέναντι σε ένα αντίπαλο που διψάει για βαθμούς και είναι πολύ ανταγωνιστικός στα περισσότερα ματς του έως τώρα.

Προερχόμασταν από δυο αρνητικά αποτελέσματα και θέλαμε τη νίκη και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα του Απόλλωνα ζει και πεθαίνει με το τρίποντο και αν βρει ρυθμό μπορεί να σκοτώσει τον οποιονδήποτε. Νομίζω κλειδί για τη νίκη μας ήταν ότι αλλάξαμε την άμυνα μας στα screens του Απόλλωνα καθώς και στην ψυχραιμία των παιδιών και κυρίως του Μπαντελά (που έβαλε τα δυο τελευταία μεγάλα καλάθια) στα κρίσιμα τελευταία λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη, όπως και στον Απόλλωνα για την μαχητικότητα που έδειξε. Πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά παράλληλα να διασκεδάζουμε το άθλημα. Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα τους πρωταθλήματος αυτή τη στιγμή τον ΓΣ Αυλίδας’.

 

Σχετικά άρθρα

Ανακοίνωσε Παπαποστόλου ο Άρης Θήβας!

pannikolaou

Ο ΓΑΣ Βασιλικού απέκτησε τον Κ. Γυφτονικολό!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η μεταγραφή της χρονιάς! Πήρε Ανδρόνικο Γκιζόγιαννη ο Κάδμος!

pannikolaou