Α1

Χρ.Σερέλης: ‘Συγχαρητήρια στην Κύμη κέρδισε δίκαια’

Την ανωτερότητα της Κύμης παραδέχθηκε στη συνέντευξη τύπου ο κόουτς του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης, που τόνισε πως η αντίπαλη ομάδα φάνηκε να θέλει περισσότερο τον αγώνα παίζοντας με πολύ πάθος. Χαρακτήρισε κομβικό το κομμάτι των ριμπάουντ ενώ στάθηκε και στην κούραση από την υπερπροσπάθεια της περασμένης Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Καταρχάς θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κύμης και στον κόουτς Καστρίτη. Σήμερα ήταν καλύτεροι για πάνω από 30 λεπτά, κέρδισαν δίκαια, πάλεψαν περισσότερο και έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς. Όχι φυσικά ότι εμείς δεν το θέλαμε, αλλά στις μάχες η Κύμη πήγαινε πρώτη στην μπάλα, όπου κάποιος παίκτης τους είχε μειονέκτημα προσπαθούσαν να το καλύψουν οι υπόλοιποι. Γενικά παίζει πολύ καλά εδώ και αρκετό καιρό και της αξίζει η νίκη 100%.

Εμείς είχαμε καιρό να κάνουμε μια εμφάνιση που να μην είναι ισορροπημένη σε άμυνα και επίθεση, ίσως από την 2η αγωνιστική στα Τρίκαλα. Θα βάλουμε τώρα το κεφάλι κάτω, θα δουλέψουμε, θα ξαναβρούμε την αμυντική μας ισορροπία και θα ξαναπαίξουμε το μπάσκετ που μας έχει δώσει τις νίκες μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια ξανά στην Κύμη και στον κόουτς της’.

Για τις δεύτερες επιθέσεις της Κύμης στο δεύτερο ημίχρονο: ‘Τα ριμπάουντ στο δεύτερο ημίχρονο δείχνουν πόσο περισσότερο πάλεψαν οι παίκτες της Κύμη από εμάς. Σήμερα δεν ήμασταν καλοί στην ατομική άμυνα μας και αυτό νομίζω ότι ήταν το καθοριστικότερο σημείο σήμερα. Είχαμε πει να κάνουμε κάποια πράγματα απέναντι σε συγκεκριμένους παίκτες της Κύμης, τα οποία δεν τα κάναμε σωστά. Τους δώσαμε την ευκαιρία να βρουν ρυθμό,  ενέργεια, είχαν  θέληση και πίστη από νωρίς ότι αυτό το παιχνίδι δεν θα το χάσουν’.

Για το αν τα κολακευτικά λόγια που ακούγονται για το Λαύριο λόγω της εξαιρετικής του πορείας δημιούργησαν πρόσθετο άγχος στους παίκτες και τους αποσυντόνισαν: ‘Δεν το νομίζω αυτό. Αυτό που μπορεί να μας αποσυντόνισε κάπως είναι ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό έγινε Δευτέρα βράδυ. Αν ήταν Σάββατο βράδυ μπορεί να ήμασταν πιο έτοιμοι σήμερα, καθώς παίξαμε 50 λεπτά με μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό και  με το παιχνίδι να πηγαίνει στο πόντο.

Είχαμε και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών και σίγουρα δεν προπονηθήκαμε αυτήν την εβδομάδα όπως θα θέλαμε. Έπαιξε ρόλο σε μεγάλο βαθμό αυτό το παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλοι μέσα στην ομάδα θα τα καταφέρουμε να μην κοιτάξουμε  αφ΄υψηλού καμία ομάδα. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αγωνιζόμαστε κάθε εβδομάδα για την θέση στην οποία βρισκόμαστε, τουλάχιστον να ήμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θεωρώ ότι στην ζωή οι ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται εύκολα και πρέπει όταν έχεις κάποιες ευκαιρίες για κάτι καλύτερο να προσπαθήσεις να το πάρεις’.

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται μέχρι νεοτέρας τα πρωταθλήματα της ΕΟΚ

pannikolaou

Σκέψεις για διακοπή των Εθνικών πρωταθλημάτων!

pannikolaou

Καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλο τον κόσμο!

pannikolaou