Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Χρήστου: ‘Η ομάδα μας έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί’

Στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, την καλύτερη φετινή όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά και στο νέο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Τριανταφύλλου μίλησε ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου που επισήμανε πάντως πως ο Άρης έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας με τον Αίαντα ήταν μία δύσκολη πρόκληση για εμάς. Η ομάδα της Αυλίδας είναι μία καλοδουλεμένη και ανταγωνιστική ομάδα και εμείς ερχόμασταν από μία ήττα-σοκ. Οι παίκτες μας ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση κάνοντας μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του πρωταθλήματος. Περιορίσαμε τους σκόρερ της αντίπαλης ομάδας και στην επίθεση παίξαμε πάνω στα δυνατά μας σημεία. Η ομάδα μας έχει χτιστεί για να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Για να γίνει όμως αυτό πολλές φορές χρειάζεται και τύχη. Η τύχη φέτος δυστυχώς δεν είναι μαζί μας και το λέω αυτό γιατί πάλι έχουμε έναν σοβαρό τραυματισμό, αυτό του Τριανταφύλλου. Ο Άρης όμως θα παλέψει μέχρι το τέλος με όσους παίκτες έχει στη διάθεσή του, με παίδες και έφηβους στη σύνθεσή του ανδρικού. Ο Άρης Θήβας καλείται για ακόμα μία φορά να καλύψει το κενό που δημιουργείται και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε με επιτυχία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τους συνεργάτες και τη διοίκηση του Άρη που προσπαθούν για το καλύτερο της ομάδας. Μέσα από κάθε δυσκολία η ομάδα γίνεται πιο δυνατή. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και γέμισε το γήπεδο σε μία πολύ δύσκολη για εμάς στροφή του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Αίαντα Αυλίδας’.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Στις 4 μ.μ. ΓΑΣ Άμφισσας-ΓΑΣ Βασιλικού λόγω παγετού!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (28-30 Ιανουαρίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε λόγω covid το ντέρμπι Λοκρός-Άρης Θήβας!

pannikolaou