Α ΕΣΚΑΣΕ

Νικ.Παπούλιας: ‘Συγχαρητήρια στους παίκτες μου’

Συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν παρά την ήττα στη Μαλεσίνα έδωσε ο προπονητής του Μάκαρου Άμφισσας Νίκος Παπούλιας, που είχε παράπονα από τη διαιτησία των Χουγιάζου-Χριστοδούλου όσο αφορά κυρίως στον καταλογισμό των φάουλ.

Πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία και o νέος χρόνος να φέρει στον καθένα ό,τι ποθεί.  Το νέο έτος ξεκίνησε για μας με ένα ντέρμπι, με ένα δύσκολο αντίπαλο, την ομάδα της Μαλεσίνας. Γνωρίζαμε από πριν πως για να κερδίσουμε το παιχνίδι έπρεπε να παίξουμε άμυνα, αφού αυτή είναι το μεγάλο μας όπλο τη φετινή χρονιά και να περιορίσουμε τον αντίπαλο κάτω από τους  70 πόντους.

Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι και δουλέψαμε όλη την περίοδο των γιορτών. Δυστυχώς όμως σε ένα αγώνα που ήταν ντέρμπι δεν υπήρχε ίση αντιμετώπιση στην κατανομή των φάουλ  (30-18 εις βάρος μας) και ο αντίπαλος – σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού –  πήγαινε εύκολα στις βολές σε στιγμές που παιζόταν η μπάλα σε σχέση με εμάς που πηγαίναμε στη γραμμή της φιλανθρωπίας μόνο σε τελικές προσπάθειες. Επιπλέον, παίκτες μας που έχουν σημαντική παρουσία στο παιχνίδι, όπως ο Κουτσογιάννης, δεν εκτέλεσαν ούτε μία βολή και αυτό έπρεπε να γίνει τη 10η αγωνιστική.

Εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές του Μάκαρου για την αγωνιστικότητά  και για το πάθος που έδειξαν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς και στους ηρωικούς φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα  για να εμψυχώσουν τα παιδιά.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Μαλεσίνας  και εύχομαι να εκπληρώσει τους στόχους της’.

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας ο Μπάμπης Μπέλλος!

pannikolaou

Κοντά στην Εθνική ομάδα!

pannikolaou

Stereabasket.gr ετών…7!

pannikolaou