Over play

Γιόρτασε και έκοψε πίτα ο Άρης Αμφίκλειας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός και η κοπή πίτας του Άρη Αμφίκλειας με το παρών να δίνει περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά!

Τους ‘κιτρινόμαυρους’ τους περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη καθώς ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου που έδωσε το παρών, τίμησε με το βραβείο fair-play το σύλλογο της Αμφίκλειας για το περιβόητο ματς με τον Γ.Σ.Αυλίδας που ο Άρης έδωσε τις στολές του στους φιλοξενούμενους ώστε να διεξαχθεί ο αγώνας και να μην μηδενιστούν!

Εκτός από τον Μελετίου, το παρών από την ΕΣΚΑΣΕ έδωσε και ο Γ.Χαρατσής αλλά ακόμα και οι αντιδήμαρχος Ελάτειας-Αμφίκλειας κ.Στιβαχτής, ο αντιδήμαρχος Ελάτειας κ.Λαπατσάνης αλλά και ο πρόεδρος της Αμφίκλειας κ.Κόλλιας.

Απών από την εκδήλωση ήταν ο Γιώργος Σιγάλας που με δημόσια τοποθέτησή του μέσω της ηχητικής εγκατάστασης χαιρέτησε τον κόσμο, ζήτησε συγνώμη για την απουσία του και δεσμεύτηκε πως με την πρώτη ευκαιρία θα βρεθεί κοντά στην ομάδα της Αμφίκλειας.

Μετά το τελετουργικό, ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με το κέφι να βρίσκεται στο ζενίθ, και σε αυτό βοήθησε ασφαλώς και η πολύ μεγάλη νίκη που είχε προηγηθεί του Άρη Αμφίκλειας επί του Τελεθριακού!

 

 

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou