Α ΕΣΚΑΣΕ

Αντ.Γκλιάτης: ‘Μας στοίχησαν τα χαμένα ριμπάουντ και δύο κακές άμυνες’

Στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και στην κακή άμυνα πάνω στον Μπαντελά στο τέλος στάθηκε ο κόουτς του Απόλλωνα Χαλκίδας Αντώνης Γκλιάτης για τη χθεσινή ήττα από την Ιτέα, τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα την ερχόμενη εβδομάδα στο ντέρμπι παραμονής με την ΑΓΕΧ.

‘Ακόμη ένας αγώνας δεν είχε ευτυχή κατάληξη για μας, παρά το ότι αγωνιστήκαμε πάλι με πάθος και αυταπάρνηση. Εδώ και καιρό παίζουμε με την πλάτη στο τοίχο, δεν έχουμε παρατήσει κανένα παιχνίδι και είτε από εξωγενείς παράγοντες, είτε από μικρά δικά μας λάθη, έχουμε στερηθεί τη νίκη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Ιτέα παρά το κουραστικό ταξίδι, έπαιξε με πίεση στα 4/4 σ΄όλο το παιχνίδι για να μας οδηγήσει σε λάθη και εκνευρισμό.

Εν μέρει το πέτυχε, αλλά κάποιες στιγμές η προσπάθειά τους δεν ήταν ολοκληρωμένη και το εκμεταλλευτήκαμε.

Φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο και νομίζω ότι τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και δύο κακές προσωπικές άμυνες στο Νο 6 της αντίπαλης ομάδας ήταν καθοριστικές για να χάσουμε το παιχνίδι με μόλις ένα καλάθι. Στην επίθεση είχαμε το κατάλληλο mis-match για να πετύχουμε το νικητήριο καλάθι, αλλά δεν το καταφέραμε. Εδώ θέλω να σταθώ όμως και να πω ότι κατά την προσωπική μου άποψη, κανένας προπονητής στον κόσμο, από τον χειρότερο μέχρι τον καλύτερο, θα αναζητήσει ποτέ ευθύνες για ένα χαμένο σουτ. Για την άμυνα όμως είναι διαφορετικά, ιδιαίτερα όταν οι αντίπαλες ομάδες δείχνουν ισοδύναμες. Εμείς συνεχίζουμε για ένα παιχνίδι δίχως αύριο την επόμενη εβδομάδα. Θα καταθέσουμε ψυχή και σώμα για να νικήσουμε’.

 

Σχετικά άρθρα

Υπέγραψε ο Αλέξης Πανταζής στον Κάδμο!

pannikolaou

Επιστροφή Καραδόπουλου στον Άρη Θήβας!

pannikolaou

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou