Α ΕΣΚΑΣΕ

Νικ.Φραγκούλης: ‘Οι λεπτομέρειες έκριναν τον αγώνα’

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του που παρά τις απουσίες διεκδίκησαν έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες μέχρι τέλους έμεινε ο κόουτς του Γ.Σ.Αυλίδας Νικολέττος Φραγκούλης, που δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στους γηπεδούχους για τη νίκη τους αλλά και για την παρουσία νεαρών παικτών στη 12αδα τους.

Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και το ευχάριστο ήταν ότι όλο αυτό το πάθος και η δύναμη έγινε μέσα σε αθλητικά πλαίσια. Τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό.

Είχαμε να διαχειριστούμε την κούραση λόγω των 8 παικτών που είχαμε χθες στην διάθεσή μας και σταθήκαμε άστοχοι από την περιφέρεια κάτι που δεν βοήθησε καθόλου τον στόχο μας.

Εκεί η Ιτέα είχε την ευτυχία να έχει στα τελευταία λεπτά περισσότερη ενέργεια να πιέζουν και να κυνηγάνε παντού ενώ εμείς είχαμε κουραστεί.

Παρ’ όλα αυτά, όταν βρεθήκαμε 5 πόντους πίσω 57-52 αντιδράσαμε, τα παιδιά κατέθεσαν μεγάλη ψυχή και φτάσαμε στο 59-59. Εκεί οι λεπτομέρειες ήταν ένα τρίποντο που μπήκε μια δική μας άστοχη επίθεση και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος στις βολές.

Να δώσω συγχαρητήρια στην Ιτέα για την νίκη και για την πολύ καλή δουλειά που γίνεται καθώς η 12αδα είχε πολλά νέα παιδιά και δείχνει υγεία και συνέχεια.

Τέλος να ευχαριστήσω τους παίκτες μου γιατί έδειξαν και πάλι μεγάλη δύναμη, κατέθεσαν ψυχή και διεκδίκησαν τον αγώνα μέχρι τέλους’.

 

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (εξ αναβολής-17/4)

pannikolaou