FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση-απάντηση του Μάκαρου Άμφισσας στον Α.Παπαδάκη

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο ο Μάκαρος Άμφισσας με αφορμή τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στον αγώνα με τον Άρη Αμφίκλειας, αλλά και σε όσα δήλωσε ο Άρης Παπαδάκης την επόμενη μέρα του αγώνα σε δηλώσεις του στο eviabasket.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Άμφισσας:

Πάγια τακτική της ομάδας μας είναι να αποφεύγει τις ανακοινώσεις ακόμα και όταν προκαλείται αλλά μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Σαββάτου και ειδικά μετά τις δηλώσεις ορισμένων παικτών του Άρη Αμφίκλειας αισθανόμαστε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι αθλητές κος Παπαδάκης και κος Μώρος προκαλούσαν και εξύβριζαν τους αθλητές του Μάκαρου και τις οικογένειες τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και οι 2 έχουν αποτελέσει μέλη της ομάδας μας στο παρελθόν. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν το εγκληματικό χτύπημα του Παπαδάκη με τον αγκώνα στο πρόσωπο του 18χρονου Λούπουλ Δημήτρη (και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει) το οποίο και προκάλεσε την αποβολή του με ντισκαλιφιέ. Στη συνέχεια αντί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο όπως όφειλε κάθισε στο πάγκο της ομάδας του συνεχίζοντας να προκαλεί τους φιλάθλους. Οι διαιτητές του ζήτησαν να αποχωρήσει και ενώ απομακρυνόταν από τον αγωνιστικό χώρο είχε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιο φίλαθλο και τότε ο κος Παπαδάκης κινήθηκε απειλητικά προς την κερκίδα. Σε αυτό το σημείο επενέβησαν οι παράγοντες της ομάδας μας, παίχτες και των 2 ομάδων και οι ψυχραιμότεροι φίλαθλοι συγκρατώντας τον και αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα. Τότε οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου κάτι το οποίο θεωρούμε λάθος γιατί μικρός αριθμός φιλάθλων κινήθηκε για να ηρεμήσει τον συγκεκριμένο αθλητή μιας και αρκετοί τον γνωρίζουν και προσωπικά από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα μας. Για όλα τα παραπάνω έχουμε στη κατοχή μας το βίντεο από τη κερκίδα που αποδεικνύει την ακρίβεια των όσων αναφέρουμε.
Μόνο ως αστείο μπορούμε να εκλάβουμε τον ισχυρισμό του κου Παπαδάκη ότι ο πρόεδρος της ομάδας μας αποπειράθηκε να τον χτυπήσει, αντίθετα χρειάστηκε η συνδρομή αθλητών και παραγόντων και των 2 ομάδων για να αποτρέψουν την δική του επίθεση προς τον πρόεδρο μας στα αποδυτήρια. Στο παρελθόν άλλωστε ο κος Παπαδάκης με τη συμπεριφορά του έχει προκαλέσει έως και αποχώρηση διαιτητή από φιλική αναμέτρηση με την ομάδα μας μετά από προπηλακισμό!
Είναι κρίμα παλιές προσωπικές διαφορές πολλών ετών να διαιωνίζονται και να δημιουργούν προβλήματα σε 2 σωματεία που δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα.
Επειδή ο κος Παπαδάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε έλλειψη σεβασμού θα πρέπει πρώτος ο ίδιος ως άνθρωπος, αθλητής και προπονητής να σεβαστεί τη πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στο άθλημα.
Παρά τα όσα συνέβησαν και τα όσα διαφορετικά διαβάσαμε ευχόμαστε ειλικρινά στον Άρη Αμφίκλειας να έχει καλή συνέχεια στο φετινό πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους του’.

Σχετικά άρθρα

Γ’ ΕΣΚΑΣΕ Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Ακαδημία Ιστιαίας-Πανευρυτανική 88-59

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Έφτασε στο τέλος με τον λάθος τρόπο!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Ο 6ος τίτλος του Κάδμου! Όλοι οι πρωταθλητές από το 1980

pannikolaou