Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωση Ερμή Σχηματαρίου: ‘Θα κάνουμε τα πάντα για δικαίωση’

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Ερμής Σχηματαρίου μέσω της σελίδας της ομάδας, κάνει αναφορά στα επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Σωτ.Κώνστα και του Γ.Γκρινιάρη ενώ παράλληλα δίνεται η υπόσχεση για αγώνα για δικαίωση.

Η ομάδα μας βρέθηκε σήμερα στην Καλλιθέα με σκοπό να διεκδικήσει αυτά που της αξίζουν αλλά οι κύριοι της Καλλιθέας είχαν φροντίσει να καλέσουν 50 χούλιγκαν με φουλ φέις κ μάλιστα τους άφησαν να κάτσουν σε απόσταση 2 μέτρων από τον πάγκο μας, με αποτέλεσμα πριν ολοκληρωθούν 15 λεπτά παιχνιδιού να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο ρίχνοντας τα ψεύτο κιγκλιδώματα που ούτε καν ήταν κλειδωμένα και με ένα σπρώξιμο μπήκαν ανενόχλητοι. Επιτέθηκαν στους παίχτες και παράγοντες της ομάδας μας πετώντας ταυτόχρονα αντικείμενα σαν βροχή προς στον πάγκο μας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αρχηγός της ομάδας ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΣ στο κεφαλι από κέρμα και να πέσει στο παρκέ έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και έπειτα από μερικά λεπτά τον μεταφέραμε στα χέρια στα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή ο παίχτης βρίσκεται στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις όπως επίσης και ο παίχτης μας ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ που από αντικείμενο και αυτός που δέχτηκε στο χέρι του δημιούργησε μεγάλο πρήξιμο και μεταφέρθηκε προληπτικά και αυτός για εξετάσεις.

Λυπούμαστε για την ιστορία αυτού του συλλόγου που προκειμένου να κερδίσει έναν αγώνα επιστράτευσε χούλιγκανς και αν κάποιος από τον ΕΣΠΕΡΟ βρεθεί να πει ότι δεν τους καλέσαμε εμείς αλλά ήρθαν μόνοι του, εμείς έχουμε να απαντήσουμε ότι μια ώρα πριν το παιχνίδι και ενώ ερχόντουσαν οι φίλαθλοι μας (γυναικόπαιδα) μας είπε άνθρωπος του ΕΣΠΕΡΟΥ να κάτσουμε στη γωνία γιατί θα έρθουν οι χούλιγκαν σε λίγο και να ήμαστε ήρεμοι!!! Ντροπή και μόνο ντροπή!!! Δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι και σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε τα πάντα για δικαίωση!!! Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας ακολούθησαν σήμερα και λυπούμαστε που εκκενώθηκε το γήπεδο χάρη σε αυτούς και έκαναν τζάμπα τόσο δρόμο!!! Εμείς ήμαστε ΕΡΜΗΣ και στο παρκέ… Στο παρκέ δεν φοβόμαστε κανέναν!!!#ΠΑΜΕ_ΕΡΜΗ’.

Σχετικά άρθρα

Οι αντίπαλοι του ΓΑΣ Άμφισσας στη Γ’ Εθνική!

pannikolaou

Β. Τζαμτζής: ”Κόντρα στη λογική αλλά με γνώμονα την αγάπη μας για το άθλημα αποδεχθήκαμε την πρόσκληση”

pannikolaou

Ο ΓΑΣ Άμφισσας στη Γ’ Εθνική!

pannikolaou