FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Απάντηση του Άρη Αμφίκλειας στην ανακοίνωση του Μάκαρου!

Με μια δική του ανακοίνωση, απάντησε πριν από λίγο στον Μάκαρο Άμφισσας ο Άρης Αμφίκλειας, αναφέροντας τη δική του άποψη για τα περιστατικά στον αγώνα του Σαββάτου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ των δύο ομάδων στο κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας. ‘Σχετικά με την ανακοίνωση της ομάδας του Μάκαρου Άμφισσας και για την αποκατάσταση της αλήθειας θα θέλαμε να σας αναφέρουμε τα εξής: Καταρχήν, αύριο θα αναρτηθούν στην σελίδα μας τα στιγμιότυπα του συγκεκριμένου αγώνα, ώστε ο κόσμος να μπορέσει να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, ενώ θα γίνει και ένα ιδιαίτερο βίντεο-αφιέρωμα για τον αθλητή κ.Κουτσογιάννη στον οποίο πιστεύουμε πως του αξίζει περισσότερη δημοσιότητα.

Όσον αναφορά την ανακοίνωση του Μάκαρου Αμφισσας:

1) Οι αθλητές μας Παπάδακης και Μώρος ουδέποτε εξύβρισαν και προκάλεσαν τους αθλητές του Μάκαρου κ. Λούπουλ και κ. Κουτσογιάννη.

Μάλιστα ο κ. Κουτσογιάννης εκτός των ύβρεων ‘πεζοδρομίου’ απειλούσε συνεχώς λεκτικά για την σωματική ακεραιότητα του αθλητή και αρχηγού της ομάδας μας κ. Μώρου (προφανώς ήθελε να τον ‘τιμωρήσει’ γιατί ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook το εγκληματικό εκτός φάσης χτύπημα στον 16χρονο αθλητή μας Γιάννη Μιχέλη στο παιχνίδι του α’ γύρου) και προσπάθησε να τον χτυπήσει όπως συνηθίζει ύπουλα άνανδρα και εκτός φάσεως με εγκληματικά χτυπήματα που ευτυχώς δεν βρήκαν στόχο! (Ακολουθεί το βίντεο αύριο), ενώ προσπαθώντας να επηρεάσει ψυχολογικά τον 16χρονο αθλητή μας τον απειλούσε συστηματικά ότι θα του ξανακάνει πάλι τα ίδια!

2) Σχετικά με το αποκορύφωμα όπως αναφέρουν για το foul του Παπαδάκη στον Λούπουλ δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα σκληρό σκριν πάνω στην φάση και μπροστά στον διαιτητή της αναμέτρησης και ο ίδιος ο Παπαδάκης είχε το θάρρος με προσωπική του ανακοίνωση να ζητήσει συγνώμη από τον υγιή κόσμο της Άμφισσας! Επίσης ο διαιτητής τον τιμώρησε με αντιαθλητικό foul και όχι με ντισκαλιφιέ (όπως ισχυρίζεται η ανακοίνωση της Άμφισσας) αλλά επειδή είχε χρεωθεί νωρίτερα και μία τεχνική ποινή τον απέβαλε, όπως απέβαλε στην ίδια φάση με 2η τεχνική ποινή τον αθλητή της Άμφισσας κ. Νασάκη!

3) Κατά την αποχώρηση του αθλητή μας προς τα αποδυτήρια καθώς οι λυόμενες εξέδρες (φανταζόμαστε χωρίς καμία άδεια) βρίσκονται 1 μέτρο από τον αγωνιστικό χώρο και η πρόσβαση στα αποδυτήρια γίνονται μέσω αυτών, κινούμενος προς τα αποδυτήρια και δεχόμενος συνεχείς ύβρεις ζητώντας τον λόγο για αυτές τις απαράδεκτες ύβρεις προς το πρόσωπο του, μέρος των φιλάθλων της εξέδρας κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και εκεί άνθρωποι και των 2 ομάδων βοήθησαν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα!

4) Σχετικά με το περιστατικό με τον κ Πρασσά θα θέλαμε να καταγγείλουμε ότι ενώ θα έπρεπε σαν πρόεδρος της ομάδας του να απομακρύνει ανθρώπους που υπήρχαν στο διάδρομο των αποδυτηρίων και να σταματήσει τις συνεχείς ύβρεις και απειλές των παικτών (Λούπουλ και Κουτσογιάννη) κινήθηκε απειλητικά (και αυτό είναι όντως αστείο) εναντίον του Παπαδάκη (όταν του είπε γιατί δεν τους σταματάει) και βέβαια εκεί παρενέβησαν άνθρωποι και από τις 2 ομάδες και ηρέμησαν τα πράγματα!!

Επίσης κατά την αποχώρηση της ομάδας μας διαπιστώσαμε (χωρίς να γνωρίζουμε ποιος το έχει προκαλέσει) οτι είχαν χαρακώσει με κλειδί το αυτοκίνητο του αθλητή της ομάδας μας Τάσου Χατζή που βρισκόταν εντός της περίφραξης του προαύλιου χώρου του γηπέδου!

Καλή συνέχεια ευχόμαστε με την σειρά μας στην ομάδα του Μάκαρου Αμφισσας καθώς υπάρχουν αξιόλογα και υγιή άτομα που την πλαισιώνουν.

ΥΓ: Υπομονή μέχρι αύριο (Τετάρτη 28/2).’

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (1-5/4)

pannikolaou

Σχολικοί αγώνες: Στους “8” της Ελλάδας! (Εκπ. Προμηθέας Βόλου-ΓΕΛ Σχηματαρίου 53-64)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: Η κλήρωση των playoffs

pannikolaou