Α ΕΣΚΑΣΕ

Ν.Σάλιαρης: ‘Χάσαμε στις λεπτομέρειες’

Στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του αλλά και στην αντίδραση που έδειξαν οι παίκτες του με αποτέλεσμα να επιστρέψουν από το -20 στάθηκε ο προπονητής του Αίαντα Αυλίδας Νάσος Σάλιαρης που τόνισε πως το χθεσινό ντέρμπι χάθηκε για την ομάδα του στις λεπτομέρειες:

Θεωρώ οτι κάναμε ένα πολύ κακό ξεκίνημα στον αγώνα χωρίς την απαιτούμενη ενέργεια για ένα τέτοιο παιχνίδι και σε συνδυασμό με τα πολλά άστοχα σουτ από την περιφέρεια αλλά και τα πολλά εύκολα καλάθια που χάσαμε μας έφεραν από νωρίς να κυνηγάμε στο σκορ και να χάνουμε στο ημίχρονο με 25-39.
Κάτι όμως που χαρακτηρίζει την ταυτότητα αυτής της ομάδας είναι πως δεν τα παρατάει ποτέ, ακόμη και αν βρεθήκαμε στην αρχή της 3ης περιόδου πίσω στο σκορ με 25-45 καταφέραμε με πίεση zone press να κάνουμε την ολική ανατροπή περνώντας μπροστά στο σκορ με 54-48.
Σε αυτό το σημείο θεωρώ πως αν ήμασταν πιο ήρεμοι στις αποφάσεις μας θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε κι άλλο στο σκορ δεν τα καταφέραμε όμως με αποτέλεσμα το παιχνίδι στο τέλος του να πηγαίνει πόντο-πόντο, κατοχή-κατοχή και 2 κρίσιμα χαμένα αμυντικά rebound στα τελευταία 2′ του αγώνα να μας κοστίσουν με ισάριθμα καλάθια με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες.
Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και στην ομάδα του Γ.Σ Αυλίδας για την νίκη τους. Για εμάς, μετά το ρεπό ακολουθεί ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Τελεθριακού όπου θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι’.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (28-30 Ιανουαρίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Αναβλήθηκε λόγω covid το ντέρμπι Λοκρός-Άρης Θήβας!

pannikolaou

Αναβολές αγώνων λόγω κακοκαιρίας και όχι μόνο!

pannikolaou