B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Προγραμματίστηκε συνάντηση ΕΣΚΑΣΕ-Διαιτητών. Ποινή 16 αγωνιστικών στον Λυμπέρη!

Διοικητικό Συμβούλιο είχε χθες το απόγευμα η ΕΣΚΑΣΕ, με αρκετές και σημαντικές αποφάσεις.

Στο πειθαρχικό τομέα, τιμωρήθηκε με 16 αγωνιστικές ο αθλητής του Ο.Κ.Αυλίδας Δ. Λυμπέρης για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Μεδεώνα στις 4 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΣΚΑΣΕ.

Στον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή μηδενισμού στον Ο.Κ.Αυλίδας με το σκορ της αναμέτρησης να υπολογίζεται εκείνο της διακοπής (43-57) και ο αγώνας να κατακυρώνεται υπέρ του Μεδεώνα.

Ακόμα, αποφασίστηκε μέσα στο επόμενο 10ημερο να προκύψει συνάντηση μεταξύ των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΣΚΑΣΕ, του ΣΔΚΑΣΕ αλλά και της ΚΕΔ ώστε να συζητηθούν κάποια ζητήματα που έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Επίσης, αναμένεται στο άμεσο μέλλον να διοργανωθεί και ένα επιμορφωτικό σεμινάριο διαιτησίας.

Από το συμβούλιο της ΕΣΚΑΣΕ πάρθηκε ακόμα η απόφαση να ζητηθεί από τους Δήμους που υπάγονται στην Ένωση, κάθε Δευτέρα (19:00-22:00) να υπάρχει ένα διαθέσιμο γυμναστήριο ώστε να διεξάγονται αγώνες μεταξύ ομάδων του ίδιο Δήμου, ώστε να αποσυμφορηθεί το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου αλλά και να λυθεί το πρόβλημα με την εύρεση διαιτητών. Αυτή η απόφαση αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να προβλέπεται στο πρόγραμμα των κλειστών γυμναστηρίων.

Σχετικά άρθρα

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou