B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ Γ ΕΣΚΑΣΕ

Photo-στιγμές από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου!

Αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον το Σαββατοκύριακο αλλά και με έντονη την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες των γηπέδων της περιφέρειας.

Ο φωτογραφικός φακός του eviabasket διάλεξε photo-στιγμές και σας τις παρουσιάζει:

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ερμή Σχηματαρίου Χρήστος Κικίδης πάντα παρών στους αγώνες της ομάδας του. Εδώ, μαζί με τον εγγονό του Δημήτρη λίγο πριν τον αγώνα του Ερμή με τα Χανιά.
Στις εξέδρες του κλειστού της Αυλίδας για το τοπικό ντέρμπι της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, βρέθηκαν δύο ‘απόστρατοι’ της διαιτησίας. Ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Γ.Μπλέτσας και ο Αντ.Σπυρόπουλος που απέχει φέτος από τους αγώνες.
Μπορεί να μην έχουν ομάδες στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ αλλά παρακολουθούν από κοντά το πρωτάθλημα. Στη φωτό οι δύο κόουτς και πάνω απ’ όλα φίλοι Γιάννης Τσαούσης και Γιάννης Πανούσης στις εξέδρες του κλειστού της Αυλίδας!
Ο Γιώργος και ο Βαγγέλης Βασιλείου ήταν αντίπαλοι για 40′ λεπτά το Σάββατο στην Αυλίδα. Αμέσως μετά, η παρουσία του μικρού Δημήτρη, γιου του Γιώργου, τους ένωσε και πάλι!
Παντελίδης και Κοτσιμπός σφύριξαν το μεγάλο ντέρμπι Άρη Θήβας-Μάκαρου που κρίθηκε στην παράταση. Όταν μετά το τέλος του αγώνα οι διαιτητές δέχονται τα συγχαρητήρια και των ηττημένων είναι η καλύτερη επιβράβευση…
Το πρώτο ροζ φύλλο αγώνος στον πάγκο του ΓΑΣ Ν.Αρτάκης για τους Δημ.Μάλλιαρη και Αντ.Δάγκουλα! Το χάρηκαν και φαίνεται!
Ο πρόεδρος του Τελεθριακού Στέφανος Παπανδρέου είναι χαρούμενος όχι μόνο για τη νίκη της ομάδας του, αλλά κυρίως γιατί είχε μαζί του στις εξέδρες του κλειστού Κανήθου το Σάββατο τη μητέρα του Βασιλική!
Ο Ηλίας Μαντζιούρας και η Μαρία, πρώην συνεργάτες στη Vodafone πάντα στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου στο Σχηματάρι!
Δεν χάνουν αγώνα του Ερμή ο Γιώργος Κατσίνας και η Άντζυ Αλεξάνδρου, έχοντας διαχρονική αγάπη για το μπάσκετ!
Ο κόουτς του Κρόνου Κώστας Παπαμάρκος, επι σειρά ετών παίκτης Μαλεσίνας και από τους ανερχόμενους προπονητές στο χώρο, πήρε το διπλό χθες απέναντι στην Παναγίτσα.
Ο Γιάννης Γεωργουσόπουλος ήταν ήρεμος στον αγώνα της Παναγίτσας με τον Κρόνο. Σίγουρα, θα έπαιξε ρόλο σε αυτό και η παρουσία της συζύγου του Γιώτας!
Η οικογένεια Θωμά σε πλήρη απαρτία στις εξέδρες του κλειστού Σχηματαρίου!
Ο Χαλκιδέος κόουτς Θανάσης Γιαπλές στις εξέδρες του Σχηματαρίου για τον αγώνα του Ερμή με τα Χανιά!
Ο Κώστας Μώρος, πατέρας του Φαίδωνα, μόνιμος θαμώνας στις εξέδρες του κλειστού της Αμφίκλειας και υποστηρικτής του Άρη!
Σπύρος Αφράτης και Δημήτρης Δέδες, όποτε δεν έχουν αγώνα με τη Δροσιά δίνουν πάντα το παρών σε γήπεδα της Περιφέρειας!

Σχετικά άρθρα

Προπονητής στην Αμάρυνθο ο Γιάννης Καψούλης!

pannikolaou

Η προκήρυξη της Β’ ΕΣΚΑΣΕ 2024-25

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Η προκήρυξη της Α’ ΕΣΚΑΣΕ 2024-25

pannikolaou