Α ΕΣΚΑΣΕ

Αρ.Παπαδάκης: ‘Σημαντική νίκη σε αγώνα δίχως αύριο’

Στην κρισιμότητα του αγώνα που δεν επέτρεπε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στάθηκε ο Άρης Παπαδάκης, που τόνισε πως η ομάδα του στο τέλος με καλή άμυνα και βρίσκοντας το στόχο σε ελεύθερα σουτ κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία νίκη καλύπτοντας παράλληλα και τη διαφορά του πρώτου γύρου.

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου σε έναν αγώνα δίχως αύριο.  Η άμυνα ζώνης της ΑΓΕΧ σε συνδυασμό με το άγχος μας και κάποια μεγάλα σουτ του αντιπάλου μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ, στο τέλος όμως βρήκαμε στόχο στα ελεύθερα σουτ και σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα τρέξαμε ένα σερί 16-0 στα τελευταία λεπτά του αγώνα και καλύψαμε και την διαφορά του πρώτου αγώνα.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της ΑΓΕΧ και προσωπικά στον coach Βελισσαράκο για όλη την δουλειά που κάνει όλα αυτά τα χρόνια, εμείς πρέπει να κοιτάζουμε πλέον το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αυλίδας μία ομάδα που σχεδόν σε όλο τον β γύρο έχει παίξει πάρα πολύ καλό μπάσκετ και θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί’.
 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Λοκρός (photo album)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (14η αγωνιστική)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Νίκη στην παράταση και αβαντάζ παραμονής! (Άρης Θήβας-ΓΑΣ Βασιλικού 88-83)

pannikolaou