Α1

Γ.Καστρίτης: ‘Μάθημα για εμάς το σημερινό ματς’

Ο Γιάννης Καστρίτης έδωσε συγχαρητήρια στον Προμηθέα για τη δίκαιη νίκη του όπως είπε, ενώ σημείωσε πως η ομάδα του κρατάει την υπερπροσπάθεια στο τέλος αλλά και την άσχημη εικόνα στην αρχή που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Τόνισε επίσης, πως η σημερινή ήττα δεν σβήνει σε καμία περίπτωση την υπερπροσπάθεια που έχει κάνει η ομάδα του το τελευταίο τρίμηνο.

‘Να δώσω αρχικά πολλά συγχαρητήρια και στον κόουτς Γιατρά και στην ομάδα του Προμηθέα τόσο για την μέχρι τώρα πορεία τους, όσο και για την παρουσία τους στο σημερινό παιχνίδι. Παρότι ήρθαν με δύο σημαντικότατες απουσίες, φάνηκε εξαρχής ότι ήταν έτοιμοι πνευματικά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός δύσκολου εκτός έδρας αγώνα.

Θεωρώ ότι ήταν δίκαια η νίκη τους, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού το διεκδίκησαν με τον πιο σωστό τρόπο και αυτό οδήγησε στο τελικό αποτέλεσμα. Το ευχάριστο για εμάς και αυτό που κρατάμε είναι η αντίδραση μας στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Τότε που πραγματικά συνειδητοποιήσαμε το πώς έπρεπε να αντιμετωπίσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι, έπρεπε όμως να το είχαμε κάνει για 40 λεπτά.

Αυτό που επίσης κρατάμε, όσο και αν μας στεναχωρεί, είναι ο άσχημος τρόπος με τον οποίο μπήκαμε στο ματς και που περιμέναμε ότι θα μας οδηγήσει σε μια ακόμα νίκη. Σίγουρα πνευματικά δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε, παρότι γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ δυνατή ομάδα που ειδικά στον αιφνιδιασμό τιμωρεί οποιοδήποτε λάθος.

Παρ’ όλα αυτά, θέλω να τονίσω ότι το σημερινό αποτέλεσμα δεν σβήνει σε καμία περίπτωση την υπερπροσπάθεια που έχουν κάνει οι παίκτες μας το τελευταίο τρίμηνο. Ήμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτούς. Απλά σήμερα ήταν ένα μάθημα ότι από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, θα είναι όπως το σημερινό, θα είναι τελικός αφού όλοι μάχονται για την ζωή τους.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ενωμένοι και να επιστρέψουμε στις προπονήσεις μας, αφού έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, την Τρίτη πρέπει να αγωνιστούμε ξανά. Παραμένοντας ταπεινοί και κοιτάζοντας προπόνηση με την προπόνηση, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη αγωνιστική μας υποχρέωση”.

Σχετικά άρθρα

Κοπή πίτας για το Εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ της Θήβας! (pics)

pannikolaou

Κυπελλούχος στο Κατάρ ο Βασίλης Μπρατσιάκος!

pannikolaou

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις Βουλευτικές Εκλογές ο Αλέξανδρος Θεοδώρου!

pannikolaou