Με μια ξεχωριστή κίνηση, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του Σαββάτου μεταξύ του Μάκαρου και του Απόλλωνα Χαλκίδας για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, η ομάδα της Άμφισσας έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της στον Κώστα Κουτσογιάννη που τις τελευταίες μέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας με αφορμή τα όσα συνέβησαν στον αγώνα της ομάδας του με τον Άρη Αμφίκλειας.
Πριν το τζάμπολ του αγώνα αθλητές και αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής του Μάκαρου πρόσφεραν στον έμπειρο αθλητή λουλούδια, δείχνοντας με αυτό τρόπο τη συμπαράστασή τους και την εκτίμησή τους προς το πρόσωπό του. Όλο το γήπεδο– φίλαθλοι, παίκτες, αντίπαλοι, προπονητές τον χειροκρότησαν σε μια μοναδική στιγμή!
Μάλιστα, οι συμπαίκτες του στην Άμφισσα, έκαναν κύκλο φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του πριν την έναρξη του παιχνιδιού που βρήκε νικήτρια έστω και δύσκολα την ομάδα της Άμφισσας.