Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση του Άρη Αμφίκλειας για το βίντεο του αγώνα

Με ανακοίνωσή του ο Άρης Αμφίκλειας απαντάει στο αίτημα του Μάκαρου για την προβολή του βίντεο ολόκληρου του αγώνα λέγοντας πως δεν δέχθηκε ποτέ κάποια επίσημη κρούση από την ομάδα της Άμφισσας την οποία και παραπέμπει στη δική της ανακοίνωση πως έχει η ίδια το βίντεο της αναμέτρησης.

Ο Άρης Αμφίκλειας τονίζει επίσης στην παρακάτω ανακοίνωσή του, πως το βίντεο ολόκληρου του αγώνα το έχει διαθέσιμο όχι προς τον Μάκαρο αλλά προς την ΕΣΚΑΣΕ εφόσον εκείνη θελήσει να επιληφθεί για πιθανές ποινές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αμφίκλειας:

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι ο Μάκαρος Άμφισσας μέσο του eviabasket έχει κάνει αίτημα για να έρθουν στην δημοσιότητα τα 2 βίντεο των μεταξύ μας αγώνων.

Να ενημερώσουμε ότι ο σύλλογος μας έχει επίσημη ιστοσελίδα www.arisamfiklias.gr επίσημη σελίδα στο facebook (www.facebook.com/arisamfiklias) καθώς και επίσημο email info@arisamfiklias.gr.

Αιτήματα προς τον σύλλογο μας θα πρέπει να γίνονται ενυπόγραφα και μέσο της επίσημης αλληλογραφίας μας.

Ανακοινώσεις- αιτήματα προς τον σύλλογο μας χωρίς να απευθύνονται ευθέως προς αυτόν τα θεωρούμε εκ του πονηρού και για σχηματισμό εντυπώσεων.

Παραπέμπουμε τον Μάκαρο Άμφισσας στην πρώτη του ανακοίνωση όπου και ενημέρωνε τον φίλαθλο κόσμο ότι όλα τα παραπάνω που ανέφερε στην ανακοίνωση του έχει αποδεικτικά στοιχεία με βίντεο από τις κερκίδες του γηπέδου.

Ας αρκεστεί λοιπόν στα στιγμιότυπα που έχουμε ανεβάσει από τον μεταξύ μας αγώνα και για ότι δεν το καλύπτει ας ανατρέξει στο δικό του βίντεο.

Λόγω προβλήματος στην συμπλήρωση του φύλλο αγώνος και της έντασης στον χώρο των αποδυτηρίων δεν το παραλάβαμε ποτέ μέχρι και την ώρα που αποχωρήσαμε και με βάση το βίντεο του αγώνα ο διαιτητής έδειξε πρώτα αντιαθλητικό και μετά αποβολή και με βάση αυτό γράψαμε για την ύπαρξη όχι ντισκαλιφιέ στην φάση του Παπαδάκη.

Η τότε ανακοίνωση του Μάκαρου: ‘Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι αθλητές κος Παπαδάκης και κος Μώρος προκαλούσαν και εξύβριζαν τους αθλητές του Μάκαρου και τις οικογένειες τους. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και οι 2 έχουν αποτελέσει μέλη της ομάδας μας στο παρελθόν. Το αποκορύφωμα βέβαια ήταν το εγκληματικό χτύπημα του Παπαδάκη με τον αγκώνα στο πρόσωπο του 18χρονου Λούπουλ Δημήτρη (και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει) το οποίο και προκάλεσε την αποβολή του με ντισκαλιφιέ. Στη συνέχεια αντί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο όπως όφειλε κάθισε στο πάγκο της ομάδας του συνεχίζοντας να προκαλεί τους φιλάθλους. Οι διαιτητές του ζήτησαν να αποχωρήσει και ενώ απομακρυνόταν από τον αγωνιστικό χώρο είχε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιο φίλαθλο και τότε ο κος Παπαδάκης κινήθηκε απειλητικά προς την κερκίδα. Σε αυτό το σημείο επενέβησαν οι παράγοντες της ομάδας μας, παίχτες και των 2 ομάδων και οι ψυχραιμότεροι φίλαθλοι συγκρατώντας τον και αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα. Τότε οι διαιτητές αποφάσισαν την εκκένωση του γηπέδου κάτι το οποίο θεωρούμε λάθος γιατί μικρός αριθμός φιλάθλων κινήθηκε για να ηρεμήσει τον συγκεκριμένο αθλητή μιας και αρκετοί τον γνωρίζουν και προσωπικά από την εποχή που αγωνιζόταν στην ομάδα μας. Για όλα τα παραπάνω έχουμε στη κατοχή μας το βίντεο από τη κερκίδα που αποδεικνύει την ακρίβεια των όσων αναφέρουμε.’   

 Σημ: Ο σύλλογος μας στην Γενική συνέλευση του καλοκαιριού εισηγήθηκε ως πρόταση αναβάθμισης του πρωταθλήματος να υπάρχει κάλυψη όλων των εντός έδρας αγώνων των ομάδων τουλάχιστον στην κατηγορία της Ά ΕΣΚΑΣΕ και μέχρι 3 ημέρες μετά την τέλεση του αγώνα η γηπεδούχος ομάδα να ‘ανεβάζει’ ολόκληρο το παιχνίδι στο κανάλι της στο YouTube.

Δυστυχώς η πρόταση μας δεν βρήκε συμπαραστάτες και για αυτό μονομερώς έχουμε προχωρήσει στην προβολή των στιγμιότυπων όλων των εντός έδρας αγώνων και ορισμένων εκτός έδρας  αγώνων.

ΥΓ.: Είναι διαθέσιμα εφόσον θελήσει να επιληφθεί επί του θέματος για πιθανές ποινές ανά πάσα στιγμή και τα 2 βίντεο των αγώνων προς την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε.)

 Μετά τιμής το Δ.Σ. του Α.Σ.Άρης Αμφίκλειας’

Σχετικά άρθρα

Οι αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29/4)

pannikolaou

3×3 ΔΕΗ Street Basketball: Eντυπωσιακή έναρξη του τουρνουά στη Λαμία (pics)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ Playoffs: Στις 29 Απριλίου ο πρώτος αγώνας Κάδμου-Πρωτέα Σχηματαρίου

pannikolaou