Α ΕΣΚΑΣΕ

Αρ.Παπαδάκης: ‘Μας στοίχισαν οι απουσίες’

Στις πολλές και σημαντικές απουσίες του Άρη Αμφίκλειας, στην ατυχία στο τέλος του αγώνα αλλά και στην κρισιμότητα των δύο επόμενων αγώνων απέναντι σε Απόλλωνα Χαλκίδας και ΑΓΕΧ στάθηκε ο παίκτης-προπονητής των ‘κιτρινόμαυρων’ Άρης Παπαδάκης, που δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στην Ιτέα.

‘Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός από την καλή ομάδα της Ιτέας τις απουσίες των Μώρου, Νικόλοβ και Γεωργόπουλου.

Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διαθέσιμο ρόστερ που είχαμε (κατουσίαν 6 παίκτες) και πιστεύω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε καθώς προηγούμασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 5 πόντους στο 4ο δεκάλεπτο βρήκαμε το σθένος και τις δυνάμεις και ισοφαρίσαμε σε 63-63 και στο τέλος αν είμαστε λίγο πιο τυχεροί στο σουτ του Μιχέλη θα μπορούσαμε να πανηγυρίζαμε μια μεγάλη νίκη ή έστω στο σουτ του Τσεκούρα στον νεκρό χρόνο κάτω από το καλάθι να στείλουμε το ματς στην παράταση.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην ομάδα της Ιτέας και στον coach Μωραΐτη για την προσπάθεια που κάνει όλα αυτά τα χρόνια και με ‘δικά του παιδιά’ πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια.

Για εμάς και μετά τα σημερινά αποτελέσματα τα 2 παιχνίδια με Απόλλωνα Χαλκίδας και ΑΓΕ Χαλκίδας είναι αυτά που θα κρίνουν την παραμονή στην κατηγορία και θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και δυνατοί για πετύχουμε τον στόχο μας’.

 

Σχετικά άρθρα

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (30 Μαρτίου-3 Απριλίου)

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou