Γ ΕΣΚΑΣΕ

Διαμαρτυρία της Δροσιάς για τον νέο λάθος ορισμό αγώνα

Διαμαρτυρία της Δροσιάς που για 2η φορά μέσα σε λίγες μέρες πήγε σε ορισμένο αγώνα στο ΔΑΚ Χαλκίδας που δεν έγινε καθώς την ίδια ώρα υπήρχε ορισμένος στο ίδιο γήπεδο και αγώνας βόλεϊ!

Αυτή τη φορά όμως, βρέθηκε η λύση με τις ομάδες της Δροσιάς και του Μεδεώνα να ταξιδεύουν μέχρι το κλειστό της Αυλίδας όπου και έγινε ο αγώνας με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
‘Ακόμη μια Κυριακή ταλαιπωρίας για την Δροσιά για τους διαιτητές, την γραμματεία και πιο πολύ για τις ομάδες που έρχονται από μακριά ως αντίπαλοι. Καθώς η ιστορία να επαναλαμβάνεται και φαινομενικά εις γνώσιν των εξαφανισμένων ‘υπευθύνων’ επί δυο συνεχόμενες αγωνιστικές στους εντός έδρας αγώνες την ίδια ακριβώς ώρα και στο ίδιο γήπεδο διεξάγονται αγώνες βόλεϊ. Το δις εξ αμαρτείν λοιπόν από την ΔΟΑΠΕΧ με παίκτες, διαιτητές, κριτές και φιλάθλους να ταλαιπωρούνται για το προφανές. Το πρώτο ματς αναβλήθηκε με την ομάδα από το Μαυρομάτι να αναγκάζεται να ταξιδέψει μεσοβδόμαδα και βράδυ. Σήμερα ευτυχώς βρέθηκε βοήθεια από την ομάδα του Αίαντα Αυλίδας και ο αγώνας έγινε στο κλειστό της περιοχής’.

 

Σχετικά άρθρα

Δωρεάν τα έντυπα για έκδοση δελτίων από 1 Νοεμβρίου!

pannikolaou

Waverpoll.com: Θα γίνει trade από τους 76ers πριν ή μετά τα Χριστούγεννα ο Μπεν Σίμονς;

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou