FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Με ανακοίνωση η ΑΓΕΧ έθεσε εκτός ομάδας τον Μάμαλη

Με ανακοίνωσή της η ΑΓΕ Χαλκίδας σήμερα το πρωί έβαλε τίτλους τέλους στη συνεργασία της με τον αθλητή Θαν.Μάμαλη αποφασίζοντας την οριστική αποπομπή του από το σύλλογο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, χωρίς να περιμένει την όποια ποινή της ΕΣΚΑΣΕ.

Η ΑΓΕΧ μεταξύ άλλων, ζητάει για μια ακόμα φορά συγνώμη από τη διαιτητή Χριστίνα Μαμασούκα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Α.Γ.Ε.Χ. σεβόμενη την ιστορία της στο Ελληνικό Μπάσκετ , βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αποφασίσει Την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ του αθλητή ΜΑΜΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ από το αντρικό τμήμα μπάσκετ, λόγω της απαράδεκτης και αντιαθλητικής συμπεριφοράς του προς την διαιτητή κ. ΜΑΜΑΣΟΥΚΑ στον αγώνα ΑΓΕΧ-ΜΑΛΕΣΙΝΑ, χωρίς να αναμένει την ενδεχόμενη τιμωρία του αθλητή από τα αρμόδια όργανα της ΕΣΚΑΣΕ.

Η ομάδα μας αν και βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και έχει ανάγκη όλους τους αθλητές της, αφού αντιμετωπίζει και πολλά προβλήματα τραυματισμών, δεν διαπραγματεύεται για κανένα λόγο, την ηθική, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό, και το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΕ», αξίες τις οποίες διδάσκουν τα μέλη του Δ.Σ. και κυρίως ο προπονητής της, στους μικρούς αθλητές από τους οποίους αποτελείται στην πλειονότητά της και η ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Ζητούμε για μια ακόμη φορά δημόσια συγγνώμη και από την κ.ΜΑΜΑΣΟΥΚΑ και από όλους τους ανθρώπους του ΜΠΑΣΚΕΤ.

Εκ μέρους της ΑΓΕΧ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ’

 

Σχετικά άρθρα

Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας! (video & pics)

pannikolaou

Σχολικοί final-4: Νίκη και 3η θέση στην Ελλάδα! Λύκειο Βεργίνα Λάρνακας-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 72-88

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (27-29 Απριλίου)

pannikolaou