Α ΕΣΚΑΣΕ

Νικ.Φραγκούλης: ‘Χάσαμε από τη μεγάλη μας αστοχία’

Στα χαμηλά ποσοστά σε σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, στην κούραση στο τέλος αλλά και στην καθοριστική παρουσία του Κουτσογιάννη, στάθηκε στις δηλώσεις του ο κόουτς του Γ.Σ.Αυλίδας Νικολέττος Φραγκούλης, που δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον Μάκαρο και να επισημάνει πως η ομάδα του από εδώ και στο εξής θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Δυνατό παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες κυνήγησαν την νίκη μέχρι τέλους. Ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα συγκεντρωμένοι αμυντικά αλλά κάθε ευκαιρία και ολιγωρία μας τιμωρήθηκε από τον Μάκαρο. Το παιχνίδι χάθηκε τελικά και από την μεγάλη μας αστοχία. Είχαμε 16/35 δίποντα και τα 10 από τα 19 χαμένα ήταν κάτω από το καλάθι. Αυτό επέτρεψε στον Μάκαρο να παραμένει μέσα στο παιχνίδι σε ένα διάστημα που η άμυνά μας περιόριζε την επιθετική παραγωγή του. Τελικά όμως στα τελευταία 5 λεπτά βρήκε σκορ από τον Κουτσογιάννη που έβαλε κρίσιμα καλάθια, επιτυγχάνοντας 11 από τους 23 στο 4ο δεκαλεπτο.

Οι 23 πόντοι είναι πολλοί για ένα δεκάλεπτο και δείχνουν ότι η κούραση μας επηρέασε στο τέλος περισσότερο από τον Μάκαρο.

Συγχαρητήρια στον Μάκαρο για την νίκη και καλή συνέχεια στην επόμενη φάση.

Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Έχουμε 4 ακόμα αγώνες και θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε’.

 

Σχετικά άρθρα

Υπέγραψε ο Αλέξης Πανταζής στον Κάδμο!

pannikolaou

Επιστροφή Καραδόπουλου στον Άρη Θήβας!

pannikolaou

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στον Κάδμο!

pannikolaou