Α ΕΣΚΑΣΕ

Αντ.Γκλιάτης: ‘Σπουδαία νίκη για την ομάδα μου’

Σπουδαία χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Γ.Σ.Αυλίδας ο κόουτς του Απόλλωνα Χαλκίδας Αντώνης Γκλιάτης, που έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ζητώντας παράλληλα τις τρεις επόμενες αγωνιστικές η ομάδα του να συνεχίσει με σύμπνοια, συγκέντρωση και ταπεινοφροσύνη.

Ήταν μια μεγάλη και σπουδαία νίκη για τον Απόλλωνα, για δυο λόγους. Πρώτα γιατί επιτεύχθηκε μετά από ομαδική προσπάθεια (5 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων) που είχε κύριους εκφραστές στο πρώτο ημίχρονο τον Γεωργίου Ζ. και στο δεύτερο ημίχρονο τους Στεφάνου και Μπέλλο.
Τα παιχνίδια όμως δεν κερδίζονται μόνο από την επίθεση άλλα και από την άμυνα που εκεί υπήρξε σημαντική ομαδική προσπάθεια. Δεύτερον, γιατί το νικηφόρο αποτέλεσμα ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που τους τελευταίους 2 μήνες είχε ανοδική πορεία. Μια ομάδα που διαθέτει μεγάλα κορμιά και παίχτες με εμπειρία και προσωπικότητα. Η νίκη αυτή έρχεται σε μια χρονική συγκυρία που μας δυναμώνει ψυχικά και μας δίνει ελπίδες για την δύσκολη συνέχεια. Μένουν τρεις αγωνιστικές πολύ κρίσιμες και πρέπει με σύμπνοια, συγκέντρωση και ταπεινοφροσύνη να συνεχίσουμε. Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να συγχαρώ τους παίχτες της ομάδος, που αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο από την προσωπική τους ζωή για να αγωνίζονται σε ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο (μετακινήσεις , τραυματισμοί) πρωτάθλημα. Τέλος συγχαρητήρια και στους διαιτητές που ήταν πολύ κοντά σε όλες τις φάσεις και δικαίωσαν τις προσπάθειες και τον κόπο των αθλητών’.

 

Σχετικά άρθρα

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Δύσκολη νίκη και οριστικά στη 2η θέση! Α.Ε. Καρύστου-Τελεθριακός 76-67

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Την Κυριακή (21/4) ο εξ αναβολής αγώνας Σύλλας-ΓΑΣ Άμφισσας

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou