Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρ.Μωραϊτης: ‘Οι αντίπαλοι μας αντιμετώπισαν με μένος’

Ο Χρήστος Μωραίτης στις δηλώσεις του δεν ασχολήθηκε καθόλου με το αγωνιστικό κομμάτι της συνάντησης της ομάδας του με τον Αίαντα Αυλίδας, κάτι που όπως είπε αποτελεί για εκείνον ζήτημα ήσσονος σημασίας. Μίλησε για την συμπεριφορά των αντιπάλων παικτών αλλά και του προπονητή και για το μένος όπως είπε, που αντιμετώπισαν την ομάδα του. Τέλος, αναφέρθηκε στους διαιτητές Αρτσίτα-Χατζή που τους χαρακτήρισε λίγους για ένα τέτοιο αγώνα.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν θα μιλήσω καθόλου για το ματς.  Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από μια νίκη η μια ήττα. Το ματς σαν ματς έρχεται σε τρίτη μοίρα για μένα προσωπικά.

Σε πρώτη μοίρα μπαίνει το μένος με το οποίο μας αντιμετώπισε το αντίπαλο σωματείο. Το γιατί μου το είπαν στο τέλος και θα το θυμάμαι …

Το να σε στολίζουν από την κερκίδα το θεωρώ ‘φυσιολογικό’. Το να έχουν τέτοια συμπεριφορά επιθετική και συνεχείς λεκτικές επιθέσεις με αντιαθλητικά χτυπήματα εναντίον μας οι αντίπαλοι αθλητές και ο συνάδελφος κόουτς δεν το αποδέχομαι. Ο αθλητής Τσιώλης αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ στο τέταρτο εγκληματικό φάουλ που έκανε στον Κουτρόγιαννο και στον Παγώνη που μου θύμισαν τον Ζαμπίδη!

Δεν θέλω μόνο, αλλά απαιτώ σεβασμό που μάλλον δεν έχω κερδίσει για την ομάδα μου παρότι είμαι τόσα χρόνια προπονητής στην ΕΣΚΑΣΕ και νομίζω πως δεν έχω δώσει δικαίωμα.

Για την διαιτησία θα πω μόνο ένα πράγμα για να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Και οι δύο πολύ ‘λίγοι’ για να διευθύνουν τέτοιο ματς! Αυτό μόνο με ότι συνεπάγεται και ας γίνομαι γραφικός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για το χαρακτήρα που έδειξαν σε αυτές τις συνθήκες και επαναλαμβάνω δεν αξίζουμε τέτοιας αντιμετώπισης’.

 

Σχετικά άρθρα

Πρεμιέρα σήμερα στο ”Chalkis Basket 2023”!

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ (Playoffs): Κένταυρος Λιβαδειάς-Κάδμος 76-66 (video στιγμιότυπα & δηλώσεις)

pannikolaou

Αποστόλης Αναστασίου: ”Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα”

pannikolaou