Α ΕΣΚΑΣΕ

Ανακοίνωση του Αίαντα Αυλίδας για τις δηλώσεις Μωραϊτη

Ανακοίνωση-απάντηση σε όσα δήλωσε χθες ο κόουτς του Γ.Σ.Ιτέας Χρήστος Μωραϊτης στο eviabasket, εξέδωσε πριν από λίγο ο Αίαντας Αυλίδας αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

Με έκπληξη αλλά και απορία διαβάσαμε, σε συγκεκριμένο site (eviabasket.gr),τις αν μη τι άλλο προσβλητικές, απειλητικές και άστοχες δηλώσεις του προπονητή του Γ.Σ. Ιτέας κ. Μωραΐτη αναφορικά με το προχθεσινό μεταξύ μας αγώνα. 
Ύστερα από αυτές τις δηλώσεις και προς αποκατάσταση της αλήθειας, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, για πρώτη φορά ως Σύλλογος, να προβούμε στην παρακάτω ανακοίνωση:

Ως προς τον προχθεσινό αγώνα-διαφήμιση για το τοπικό μπάσκετ και σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε το πάθος για την νίκη και από τις δύο ομάδες και αν εξαιρεθεί η αποβολή του αθλητή μας Νο11, ουδέποτε και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού οι παίχτες μας και πόσο μάλλον ο προπονητής μας δεν προκάλεσαν κανένα αντίπαλο. Άλλωστε γι αυτό υπάρχουν οι διαιτητές για να κρίνουν και να τιμωρούν κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά.
Σε αντίθεση με τον προπονητή, τους παίκτες και τους παράγοντες του πάγκου των φιλοξενουμένων που συνεχώς δεχόντουσαν παρατηρήσεις για την προκλητική τους στάση και την εισβολή τους επανειλημμένως στον αγωνιστικό χώρο κάτι άλλωστε που τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή.

Μάλλον το ότι δεν θέλαμε να δημιουργήσουμε εντάσεις μέχρι τώρα και κρατούσαμε ουδέτερη στάση φαίνεται από κάποιους εκλαμβάνεται ως αδυναμία και αυτό μας ξεπερνά.

Αναφορικά με την δήλωση κ. Μωραΐτη «και θα το θυμάμαι …»,η οποία αφήνει σαφή υπονοούμενα θα θέλαμε να του υπένθυμίσουμε την <<φιλοξενία>> που μας επιφύλαξαν στον αντίστοιχο αγώνα του Ά γύρου. Εκεί που <<διδαχθήκαμε ήθος>> και δόθηκε μια άλλη διάσταση στην έννοια αυτής της λέξης. Ως εκ τούτου ΔΕΝ δεχόμαστε από κανένα μαθήματα συμπεριφοράς και υποδείξεις,άλλωστε έχουμε πάρει τα συγχαρητήρια για την άψογη φιλοξενία μας από όλες τις ομάδες που έχουν αγωνιστεί 
στο γήπεδο μας.

Εν κατακλείδι η διοίκηση του Αίαντα Αυλίδας δεν επιθυμεί να εισέλθει σε κανενός είδους αντιπαράθεση και ανταλλαγή ανακοινώσεων με καμία ομάδα και κανένα προπονητή αυτό έχει δείξει άλλωστε η στάση της από την πρώτη μέρα ίδρυσης του συλλόγου, και επιθυμεί να απολαμβάνει και να ασχολείται με το παιχνίδι και μόνο με αυτό. Θεωρούμε πως έχουμε πολύ πιο σοβαρό έργο να επιτελέσουμε στο κοινωνικό σύνολο, όπως η διδασκαλία του αθλητικού ιδεώδους (κάτι πολύ σημαντικό και δύσκολο στις μέρες μας) παρά να ασχολούμαστε με δηλώσεις που προσβάλλουν και δυναμιτίζουν τον όμορφο χώρο του αθλητισμού.

Με εκτίμηση Δ.Σ ΑΙΑΝΤΑ ΑΥΛΙΔΑΣ’

Σχετικά άρθρα

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων των ομάδων της ΕΣΚΑΣΕ (20/4). Σε ποια γυμναστήρια μπορείτε να πάτε

pannikolaou

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou