FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος: ‘Με πάθος θέληση και συγκέντρωση φτάσαμε στη μεγάλη νίκη’

Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και τη μεγάλη νίκη που πέτυχαν απέναντι στον Άρη στο ντέρμπι κορυφής καλύπτοντας και τη διαφορά του πρώτου γύρου, έμεινε ο κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος που τόνισε χαρακτηριστικά:

Έγινε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, απολύτως λογικό για την κρισιμότητα του μιας και κρινόταν ίσως η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο, στο οποίο κέρδισε η ομάδα που το ήθελε περισσότερο.

Θέλω να δώσω καταρχήν τα συγχαρητήρια μου στο διαιτητικό δίδυμο το οποίο δικαιολόγησε στο απόλυτο την παρουσία του σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι το οποίο είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός παιχνιδιού κορυφής, μεταξύ δυο ομάδων που από το καλοκαίρι έχουν χτιστεί για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Σε οτι αφορά την ομάδα μου, η σημερινή νίκη είναι προϊόν πάθους, θέλησης, συγκέντρωσης και εφαρμογής τον όσων είχαμε σχεδιάσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι και που συναντήσαμε στο γήπεδο.

Ξέραμε οτι λόγω τον τραυματισμών του αντιπάλου, και λόγω του περιορισμού στο βάθος ρόστερ που διέθεταν, σε βάθος χρόνου, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να φτάσουμε στην νίκη και πιθανά να διεκδικήσουμε και την πολυπόθητη διαφορά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, πράγμα που τελικά πετύχαμε και για αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που όλη την εβδομάδα έδειξαν την απαραίτητη συγκέντρωση και διάθεση στις προπονήσεις.

Στο τακτικό κομμάτι, αποφασίσαμε να επιτρέψουμε επιθέσεις ρισκάροντας, σε παιδιά της Θήβας που έτσι κι αλλιώς αρέσκονται σε επιθέσεις απομόνωσης, δίνοντας τους όμως παράλληλα με αυτόν τον τρόπο την αίσθηση οτι θα μπορούσαν να το κάνουν μέχρι τέλους. Αυτό κατά κύριο λόγο έκανε πολύ προβλέψιμες τις επιθέσεις τους και έτσι έχοντας πλέον να αντιμετωπίσουμε τις συνεργασίες της Θήβας στο 2 εναντίον 2, καταφέραμε να έχουμε, (πράγμα ζητούμενο για εμάς) την δυνατότητα να στέλνουμε βοήθειες, και έτσι να έχουμε εύκολες κατοχές.
Αυτό, σε συνδυασμό με επιθέσει στοχοποιημένες, μας έδωσαν την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια διαφορά που αρχικά μας έδινε την νίκη, και στην συνέχεια να διεκδικήσουμε και την διαφορά, πράγμα που τελικά έγινε.
Θέλω πραγματικά να δώσω συγχαρητήρια στο φίλαθλο κοινό της Μαλεσίνας για την υποστήριξη τους, να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους και εύχομαι η απόδοση μας να τους αποζημίωσε για όλη την προσπάθεια που κάνουμε από τον Αύγουστο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, σε ανθρώπους που με περίσσεια ανιδιοτέλεια αφιερώνουν χρόνο και χρήματα για να μας στηρίζουν και να μας προσφέρουν τα απαραίτητα με μόνο αντάλλαγμα την αγάπη μεταξύ μας και την διάθεση για αγωνιστικότητα.
Σε οτι αφορά τους παίχτες μου, ένα μεγάλο μπράβο για όσα υπομένουν τόσο σε συνθήκες πίεσης όσο και σε σχέση με την συνεργασία μας. Είναι μεγάλη η πίεση του πρωταθλητισμού και τα παιδιά έχουν να αντιμετωπίσουν πίεση κάθε αγωνιστική ανεξάρτητος αντιπάλου.
Όμως κερδίσαμε το πρώτο δεκάλεπτο. 

Απομένει ένα δεύτερο στην Άμφισσα που θα μας δώσει και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play off, το τρίτο δεκάλεπτο στον ημιτελικό και το τέταρτο στο τελικό για να μπορέσουμε να φέρουμε το πρωτάθλημα στη Μαλεσίνα μετά από 20 χρόνια. 

Ευχαριστώ για το χρόνο που μου δίνετε να μιλήσω, συγχαρητήρια στην ΕΣΚΑΣΕ για το ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, καλή συνέχεια στην ομάδα της Θήβας, και βέβαια τα κεφάλια μέσα στην ομάδα μου για να κλείσουμε όπως οραματιζόμαστε την χρονιά’.
*Ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου δεν θα κάνει δηλώσεις κατόπιν εντολής της διοίκησης της ομάδα του, η οποία και θα προβεί σε επίσημη ανακοίνωση για το χθεσινό ντέρμπι εντός των προσεχών ωρών.

Σχετικά άρθρα

Επέστρεψε στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας ο Μπάμπης Μπέλλος!

pannikolaou

Κοντά στην Εθνική ομάδα!

pannikolaou

Κλήρωση Γ’ Εθνική: ΓΑΣ Άμφισσας-Παραμυθιά για την 1η αγωνιστική!

pannikolaou