Α ΕΣΚΑΣΕ

Λήξη σεζόν με τραπέζι αλλά και δράσεις για τον Άρη Αμφίκλειας!

Ο Άρης Αμφίκλειας στην πρώτη του παρουσία στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ κατέλαβε τη 10η θέση και η παραμονή του θα είναι εξασφαλισμένη αρκεί να μην πέσει ομάδα από τη Γ’ Εθνική.

Οι ελπίδες της Παναγίτσας όμως δεν είναι αρκετές, οπότε ο Άρης μπορεί να βρεθεί από καραμπόλα τη νέα περίοδο στη Β’ ΕΣΚΑΣΕ.

Αυτό όμως δεν αναιρεί την καλή παρουσία των ‘κιτρινόμαυρων’ στην πρώτη τους στη μεγάλη κατηγορία και μετά το τέλος του αγώνα στην Ιστιαία με τον Τελεθριακό ακολούθησε τραπέζι της ομάδας στους αθλητές και προπονητές στην ταβέρνα ‘Κωτσούλας’ στο Πολύδροσο Φωκίδας, με τη διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί παράλληλα τον ιδιοκτήτη της Λουκά Βέλλιο για την έμπρακτη στήριξη του καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς στον Άρη!

Η αγωνιστική δράση όμως συνεχίζεται καθώς στις στις 3-5 Μαΐου ο Άρης θα φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα U14 στην Αμφίκλεια όπου και θα πραγματοποιηθούν 2 φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ενώ στις 18-19 Μαΐου θα γίνει το επίσημο 3on3 Milko της Ε. Ο. Κ. στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας!

Σχετικά άρθρα

Έφτασαν 28 οι ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ στο μητρώο της Γ.Γ.Α. με την είσοδο του Α.Σ. Καρυστίας!

pannikolaou

Ανανέωσε με Κωνσταντόπουλο η ΑΕΕΠ Χαλκίδας

pannikolaou

Προπονητής στη Ζάμαλεκ ο Βαγγέλης Αγγέλου!

pannikolaou