Α ΕΣΚΑΣΕ

Μιχ.Θάνος: ‘Πάμε για την πρόκριση στον τελικό’

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την επίτευξη του στόχου της ισοφάρισης της σειράς σε 2-2 έμεινε ο κόουτς της Μαλεσίνας Μιχάλης Θάνος, που πάντως τόνισε πως οτιδήποτε άλλο εκτός από την πρόκριση στον τελικό θα είναι αποτυχία για την ομάδα του.

Πετύχαμε να ισοφαρίσουμε την σειρά σε 2-2 και αυτό αποτελούσε υποχρέωση απέναντι στους εαυτούς μας αφενός για λόγους καθαρά εγωισμού και αφετέρου απέναντι στην οικογένεια των ανθρώπων που αποτελούν τη διοίκηση στην ομάδα αυτή και παραμένει πιστή απέναντι μας αλλά και στον κόσμο της Μαλεσίνας για λόγους υπερηφάνειας και ανταπόδοσης στην στήριξη τους όλη την χρονιά.

Στο αγωνιστικό σκέλος θεωρώ οτι ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι τόσο στο να εξουδετερώσουμε τα πολλαπλά πικ εν ρολ αλλά και την δημιουργία του πολύ έμπειρου Κουτσογιάννη, τομέα στον όποιον θεωρώ οτι ήμασταν απόλυτα σωστοί, αλλά και να σταματήσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι με τους αιφνιδιασμούς του Λούπουλ, που και εδώ η πιστότητα και η εφαρμογή αντιμετώπισης μας ήταν σε ικανοποιητικό βαθμό.

Απολογιστικά θα πω οτι, σήμερα με την νίκη μας, ουσιαστικά ισοφαρίσουμε την περσινή μας πορεία σε επίπεδο play off, έχοντας παράλληλα διατηρήσει για όλη τη χρονιά το αήττητο της έδρας μας και έχοντας πετύχει σε ένα περισσότερο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα 3 νίκες παραπάνω σε σχέση με π’ερισυ.

Παράλληλα, γινόμαστε για φέτος η πρώτη ομάδα που κερδίζει 2 φορές την πολύ μαχητική ομάδα της Άμφισσας.
Όλα αυτά όμως για εμάς δεν αρκούν και στόχος παραμένει η πρόκριση στον τελικό.
Οτιδήποτε λιγότερο σε σχέση με αυτό θα σημάνει αυτόματα οτι η χρονιά θα είναι αποτυχημένη.
Ως εκ τούτου, εμείς από σήμερα κιόλας ξεκινάμε την πνευματική και αγωνιστική μας προετοιμασία για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον στόχο οτι δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του προηγούμενου εκτός έδρας παιχνιδιού και θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη τους γιατί ελάχιστοι γνωρίζουν το ποσό απαιτητικό και ψυχοφθόρο είναι να παίζεις ένα ματς χωρίς αύριο και να βγαίνεις νικητής σε αυτό. Συγχαρητήρια στον κόσμο της Μαλεσίνας που παρά την απογοήτευση του από το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, βρέθηκε στο γήπεδο για να μας βοηθήσει με τον παλμό του να πάρουμε το αποτέλεσμα.
Τους αξίζουν πολλά παραπάνω από τη σημερινή νίκη και τους δίνω προσωπικά την υπόσχεση οτι θα κάνουμε τα πάντα με τα παιδιά για να πάμε την ομάδα στον τελικό μετά από 20 χρόνια.
Περισσότερα λόγια δεν χρειάζονται, παρά μόνο συγκέντρωση και έργα από όλους μας για να φτάσουμε στον πολυπόθητο στόχο της πρόκρισης στο τελικό του πρωταθλήματος και της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.
Συγχαρητήρια στο συνάδελφο προπονητή για την γενικότερη παρουσία και εικόνα της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.
Δυστυχώς όμως, μεταξύ μας ένας θα προκριθεί και αυτοί θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε εμείς’.

 

Σχετικά άρθρα

Αγιασμός στο αντρικό και τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Βασιλικού (pics)

pannikolaou

Από το μπάσκετ στην 1η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ολυμπιακής ρομποτικής!

pannikolaou

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου το μνημόσυνο του Γ. Τσομάκα στο Μονόδρι

pannikolaou