ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΠΕΛΑΣΓΟΣ-ΣΥΛΛΑΣ 40-18

Την ήττα γνώρισαν οι Νεάνιδες του Σύλλα στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος που γίνεται στη Μεγαλόπολη χάνοντας σήμερα από την τοπική ομάδα με 40-18. 

Οι κοπέλες του Φώτου δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα στη επίθεση και μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που και η Μεγαλόπολη κινήθηκε σε ρηχά νερά (7-10) στη συνέχεια έχασαν την επαφή τους με το σκορ, για να γνωρίσουν τελικά την ήττα με 40-18.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν απίστευτα για να φτάσουν στο αντίπαλο καλάθι με την ομάδα από την Αιδηψό να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 7-10.

Όμως στη συνέχεια η ομάδα του Πελασγού ξεκόλλησε και επιμέρους σκορ στη γ’ περίοδο 14-1 και στη  δ’ περίοδο 19-7 κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Διαιτητές: Μακρόπουλος-Κανελλόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 0-2, 7-10, 21-11, 40-18.

ΠΕΛΑΣΓΟΣ (Τσατσούλης-Μανιάτη): Σεφέρου Σ., Χρανιώτη 14 (1), Χαβάρη, Αγγελοπούλου, Τζανετοπούλου, Τζιουβέλη, Παπαγγελή 7 (1), Τσιντώνη 4, Σεφέρου Ε., Δουκούρη 9 (1), Μιχολιά 4, Καντέλη 2.

ΣΥΛΛΑΣ (Φώτου): Ρηγοπούλου 3, Καπόλου 2, Καπλανάι, Μαστρογιαννοπούλου, Νίτσογλου 5, Τσαβόνι 8, Πατσούρα, Καρμάι, Υδραίου.

Σχετικά άρθρα

Stereabasket.gr ετών…7!

pannikolaou

Τμήμα κοριτσιών από την ΑΓΕ Χαλκίδας!

pannikolaou

Συγχαρητήρια Απόλλωνα Λιβαδειάς για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

pannikolaou