Γ ΕΘΝΙΚΗ

Οι επίμαχες φάσεις στο ντέρμπι Άρης Νίκαιας-Παναγίτσα (video)

Πολλά τα παράπονα της Παναγίτσας στον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη Νίκαιας που κρίθηκε στην εκπνοή με φάουλ που σφυρίχτηκε υπέρ των γηπεδούχων.

Ο κόουτς της Παναγίτσας Γιώργος Βελισσαράκος μίλησε χθες στο eviabasket για ‘κλοπή’ εκφράζοντας τα παράπονά του, με τις δηλώσεις του Χαλκιδέου να αναδημοσιεύονται σε Αθηναϊκά site για να ακολουθήσει ένα video που έφερε στη δημοσιότητα ο προπονητής του Άρη Νίκαιας Παναγιώτης Ζερβουλάκος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook και αφορά τις δύο καθοριστικές φάσεις των τελευταίων 15 δευτερολέπτων.

Όπως θα δείτε παρακάτω, στη φάση της επαναφοράς της Παναγίτσας με το σκορ ισόπαλο 75-75, γίνεται φάουλ στον Καρβούνη που δεν δίνεται ενώ στη συνέχεια της φάσης που ακολουθεί το κλέψιμο, το πλάνο είναι μακρινό και δεν φαίνεται αν υπάρχει φάουλ ή όχι.

Στη συνέχεια της φάσης πάντως, το φάουλ που γίνεται πάνω στον παίκτη του Αρη Νίκαιας από τον Δρακάκη είναι εντός χρόνου (περίπου 0,7 δευτερόλεπτα) οπότε ορθά δόθηκαν οι βολές.

Η Παναγίτσα πάντως, διαμαρτύρεται για μια φάση πριν από την αρχή του πλάνου που όπως υποστηρίζει δόθηκαν ανύπαρκτα βήματα στον Σβορώνο την ώρα που άφηνε τη μπάλα στο καλάθι του Άρη.

Σχετικά άρθρα

Λύθηκε η συνεργασία Τελεθριακού-Στεφάνου!

pannikolaou

Επιτυχημένη επέμβαση χιαστών του Σπ. Κοντολάτου της Αναγ. Λαμίας!

pannikolaou

Παραολυμπιακό πανόραμα στη Χαλκίδα! (pics)

pannikolaou