B ΕΣΚΑΣΕ FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Ο ΓΑΣ Βασιλικού απέκτησε το δικό του ‘σπίτι’! Έτοιμο προς παράδοση το κλειστό γυμναστήριο!

Μετά από αναμονή αλλά και προσμονή πολλών μηνών, το όνειρο για την απόκτηση ενός δικού του κλειστού γυμναστηρίου γίνεται πραγματικότητα για το Βασιλικό, καθώς αποφασίστηκε και επίσημα από τον ΔΟΑΠΠΕΧ να δοθεί προς χρήση το γυμναστήριο μέσα στην επόμενη εβδομάδα!

Την περασμένη Τρίτη έγινε η συνάντηση μεταξύ της προέδρου του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ.Ζλακώνη, του Διευθυντή Φ.Γκούνη και εκπροσώπων της ομάδας του ΓΑΣ Βασιλικού, αλλά και συλλόγων των κ.κ. Μπρούζου και Περσίδη όπου και τους ανακοινώθηκε πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα παραδοθεί το γυμναστήριο για προπονήσεις αλλά και για επίσημους αγώνες.

Ιδιαίτερα για τον ΓΑΣ Βασιλικού αυτή η είδηση ήταν ότι καλύτερο, καθώς τα περισσότερα από 200 παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, κάνουν εδώ και 2 χρόνια προπονήσεις υπό αντίξοες συνθήκες στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού.

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ Βασιλικού Γιώργος Κόντος.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κόντος τόνισε για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη:’Μετά από αγώνα πολλών μηνών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε έστω και καθυστερημένα το δικό μας γήπεδο, το γυμναστήριο για όλα τα παιδιά του Ληλαντίου. Πιέσαμε έντονα αυτό το διάστημα τη Δημοτική αρχή για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη παράδοση του γηπέδου και τους ευχαριστούμε για την κατανόηση που έδειξαν, καθώς ο σύλλογός μας έχει περισσότερα από 200 παιδιά που εδώ και σχεδόν 2 χρόνια κάνουν προπονήσεις στο Δημοτικό του Βασιλικού, στο κρύο, την υγρασία και τις βροχές. Όμως, αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι μας στην ευχάριστη θέση να έχουμε ένα γήπεδο-στολίδι για το Βασιλικό, που έχει τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει ακόμα και Ευρωπαϊκούς αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον υφυπουργό Μεταφορών Νίκο Μαυραγάνη, τον Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, τον Αντιδήμαρχο Βασιλικού Γιώργο Γιογιό, τον Διευθυντή του ΔΟΑΠΠΕΧ Φώτη Γκούνη και τον υπεύθυνο πρασίνου Θανάση Τριανταφύλλου.

Ευχαριστούμε όμως θερμά και τον Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλικού κ.Γιάννη Αρνή που μας φιλοξένησε αυτά τα δύο χρόνια.

Εμείς, ως ΓΑΣ Βασιλικού, έχουμε προτείνει στη Δημοτική αρχή να αναλάβουμε πλήρως το κόστος συντήρησης του κλειστού γυμναστηρίου, το οποίο θα αποτελέσει το σπίτι της ομάδας μας και περιμένουμε την απάντησή τους’.

Σαφώς ικανοποιημένοι από τις εξελίξεις, παράγοντες και προπονητές του ΓΑΣ Βασιλικού.

Ο Άγγελος Αγαπητός βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού και αποθανάτισε με το φωτογραφικό του φακό στιγμές από τις προπονήσεις των ακαδημιών του ΓΑΣ Βασιλικού, φωτογραφίες που πλέον θα έχουν…συλλεκτική αξία!

Σχετικά άρθρα

Β’ ΕΣΚΑΣΕ: Βαθμολογία & σκόρερς (14η-27/3)

pannikolaou

Β’ ΕΣΚΑΣΕ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΕΕΠ Χαλκίδας-Αίαντας Αυλίδας 81-75

pannikolaou

Πρώτη προπόνηση με την Εθνική Εφήβων ο Χαντζής παρουσία Πιτίνο! (pics)

pannikolaou