FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

‘Βελούδινο’ διαζύγιο Αν.Δαδίτσιου με Τελεθριακό!

Μετά από 2,5 χρόνια κοινής πορείας, οι δρόμοι του Τελεθριακού και του Ανέστη Δαδίτσιου χωρίζουν, με το διαζύγιο πάντως να είναι βελούδινο και τον έμπειρο κόουτς να έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις από αυτή τη συνεργασία.

Ο Ανέστης Δαδίτσιος ευχαρίστησε με δηλώσεις του όλη την οικογένεια του Τελεθριακού και ιδιαίτερα τον Θοδωρή Ρουμελιώτη, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της ομάδας, ελπίζοντας όπως είπε συγκεκριμένα και στη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων που θα καταστήσουν τον Τελεθριακό πρωταγωνιστή στο επόμενο πρωτάθλημα.

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω την «οικογένεια» του Τελεθριακού για την συνεργασία μας τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Συλλόγου κο Παπανδρέου Στέφανο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε πριν 2,5 χρόνια, σε μια δύσκολη στιγμή για εμένα.

 Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ και κυρίως τον κο Κολλιάτο για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργάστηκα αυτά τα 2,5 χρόνια και να ζητήσω συγνώμη αν κάποιους στενοχώρησα ή αν αδίκησα αλλά σίγουρα δεν υπήρχε σκοπιμότητα.

Ιδιαίτερα  όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θοδωρή Ρουμελιώτη που πέρα από παίκτης μου, ήταν συνεργάτης αλλά και αυτός που με έπεισε ότι όντως άξιζε να αποδεχθώ την πρόταση του Προέδρου.

Νομίζω ότι η πορεία του Συλλόγου από δω και στο εξής θα είναι μόνο ανοδική και πιστεύοντας ότι κάτι πρόσθεσα κι εγώ σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαι διπλά χαρούμενος και περήφανος.

Ξέρω ότι αφήνω πίσω μια καλή βάση από ντόπια παιδιά που με την προσθήκη κάποιων καλών μεταγραφών, την απαραίτητη υποστήριξη κι άλλων παραγόντων αλλά και της βελτίωσης  των γηπεδικών  εγκαταστάσεων θα καταστήσουν τον ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟ σε πρωταγωνιστή του επόμενου πρωταθλήματος’.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou