FEATURED RETRO

Μπασκετικό reunion στη Χαλκίδα μετά από 37 χρόνια!

Ο Στέλιος Μαλεσσόβας, το έβαλε σκοπό και τελικά το πέτυχε, να διοργανώσει στις 19 Μαϊου ένα μοναδικό μπασκετικό reunion στη Χαλκίδα, ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος! 

Συγκεκριμένα, 37 χρόνια (!) μετά τον αγώνα του εφηβικού τμήματος της ΑΓΕΧ απέναντι στη Γερμανική D.T.U. BERLIN οι τότε  παίκτες των δύο ομάδων θα ξαναβρεθούν στη Χαλκίδα για να παίξουν ένα φιλικό αγώνα και να θυμηθούν τα παλιά!

Ήταν Ιούνιος του ’81 όταν στο ανοικτό γήπεδο της Χαλκίδας είχαν παίξει οι δύο ομάδες με την ΑΓΕΧ να φιλοξενεί τους Γερμανούς και 37 χρόνια μετά ο βετεράνος παίκτης της ΑΓΕΧ κατάφερε και οργάνωσε τη διεξαγωγή ενός ακόμα παιχνιδιού!

Όπως φαίνεται και στην αφίσα, την ομάδα της Χαλκίδας συγκροτούσαν οι Αγγέλου, Μαλεσσόβας, Τοσούνης, Κεχαγιάς, Παπαγεωργίου, Σταμέλος, Κατσής, Λιάκος, Παντελιδάκης, Αναγνώστου, Καραχρήστος, Κανατσέλος με προπονητή τον Γιώργο Βελισσαράκο, με τους περισσότερους να αναμένεται να δώσουν το παρών σε ένα μοναδικό συναπάντημα μετά από 37 χρόνια που αναμένεται να ξυπνήσει μνήμες του παρελθόντος!

 

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

Σαν σήμερα…19 Απριλίου (2016-2023)

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou