FEATURED Over play

Γιορτή του μπάσκετ στη Λαμία στις 11 Απριλίου!

Διπλή γιορτή του μπάσκετ στη Λαμία την Τετάρτη του Πάσχα 11 Απριλίου με την παρουσίαση του βιβλίου ‘Είμαστε πια Πρωταθλητές’ του Βασίλη Σκουντή αλλά και δύο φιλικούς αγώνες που θα ξυπνήσουν όμορφες αναμνήσεις μεταξύ των παλαιμάχων του Έσπερου Λαμίας και του Α.Σ.Φθιώτις αλλά και των Βετεράνων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών και της αντρικής ομάδας του Έσπερου Λαμίας!

Οι αγώνες μπάσκετ θα γίνουν στο ‘Χαλκιοπούλειο’ με ώρα έναρξης στις 15:30 για τους παλαίμαχους της Λαμίας  και στις 17:30 για τους Βετεράνους Έλληνες καλαθοσφαιριστές και του Εσπέρου.

Σε αυτό τον αγώνα, που την παρουσίαση θα κάνει ο Βασίλης Σκουντής και αναμένεται να δώσουν το παρών μεγάλες μορφές του παρελθόντος όπως μεταξύ άλλων οι Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Παπανικολάου, Γιαννούλης, Χατζηβρέττας με προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη, θα τιμηθεί στο ημίχρονο ο Μάνθος Σοφογιάννης που πέρυσι αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ενώ ο αγώνας θα έχει καθαρά φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα είδη πρώτης ανάγκης που θα μαζευτούν θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λαμίας.

Η γιορτή του μπάσκετ θα μεταφερθεί λίγο αργότερα, στις 20:30, στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας όπου και θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουντή ‘Είμαστε πια πρωταθλητές’ που γράφτηκε για τον θρίαμβο της Εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 1987.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν στην εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας, Θύμιος Καραΐσκος και ο προπονητής του Εσπέρου Γιάννη Σοφογιάννης, ενώ θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους Κώστα Πολίτη (προπονητής της Εθνικής ομάδας του ’87), Γιάννη Ιωαννίδη (πολυνίκης προπονητής και τέως υφυπουργός Αθλητισμού), Κώστα Τσαρτσαρή και Δημήτρη Παπανικολάου (διεθνείς καλαθοσφαιριστές με τίτλους σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο), του εκδότη της Ελληνοεκδοτικής Διονύση Βαλεριάνου και του δημοσιογράφου-συγγραφέα του βιβλίου Βασίλη Σκουντή. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραγιάννης.

Σχετικά άρθρα

Σχολικοί: Τεράστια επιτυχία, πέρασε στο final-4! 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Κέρκυρας 71-63

pannikolaou

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou