Α1

Β.Αγγέλου: ‘Μάθημα η σημερινή ήττα για τη συνέχεια’

Ο Χαλκιδέος κόουτς του Άρη Βαγγέλης Αγγέλου παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Κύμης στην οποία και έδωσε συγχαρητήρια, ενώ για τη δική του ομάδα είπε πως χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια. Αναφέρθηκε επίσης στις απουσίες των Αθηναίου και Μπελ, αλλά και στη σωστή διαχείριση που πρέπει να προκύψει από τη σημερινή ήττα ώστε όπως είπε χαρακτηριστικά, να τους δώσει ένα μάθημα εν όψει του επόμενου αγώνα. ‘Περιμέναμε ότι θα έχουμε τέτοιες καταστάσεις. Υπάρχουν πολλές αιτίες που έγινε έτσι το παιχνίδι. Κάναμε μια προσπάθεια με τον τρόπο που επιλέξαμε να την κάνουμε, και πήραμε ένα αρνητικό αποτέλεσμα το οποίο θα μας δώσει μάθημα ενόψει του επόμενου αγώνα. Κουράστηκα να ακούω τα κομπλιμέντα για τον Άρη, δεν μου αρέσει να είσαι πνιγμένος και να λένε… “εντάξει, Άρης είσαι”. Υπάρχει μια τεράστια προσπάθεια στον σύλλογο από επώνυμους και ανώνυμους κι αυτός ο σύλλογος δεν θέλει κομπλιμέντα. Θέλει δύναμη, ενέργεια για να πετύχει τον στόχο του.

Μπορώ να κάνω ότι ανάλυση θέλετε, για τα 27 λάθη, τα 45 ριμπάουντ, μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες. Συγχαρητήρια στην Κύμη για τη νίκη αλλά και στους παίκτες μου για την ευθύνη και τον τρόπο διαχείρισης του αρνητικού αποτελέσματος που δεν είναι εύκολο για παιδιά που δεν είχαν βασικό ρόλο. Συγχαρητήρια στον κόσμο που κάνει μεγάλη υπομονή, δεν είναι κόσμος που του αρέσει αυτό που βλέπει. Πανηγυρίζει όταν κερδίζει και στεναχωριέται όταν χάνει. Ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι στο επόμενο παιχνίδι’.

Για το αν οι Μπελ-Αθηναίου υπολογίζονται για το επόμενο παιχνίδι:

‘Είναι μέρα-μέρα. Ο Μπελ έχει θλάση στον δικέφαλο και είναι επικίνδυνη. Αυτός ο μυς, αν δεν επουλωθεί σε 15-20 μέρες υπάρχει περίπτωση πάνω από 60% πιθανότητες να πάθει υποτροπή. Του Αθηναίου η κατάσταση είναι καλύτερη. Διαχειριζόμαστε τη δεξαμενή της υγείας και της ενέργειας’.

Σχετικά με το αν λύγισαν οι παίκτες που ξαφνικά επωμίστηκαν βασικό ρόλο:

‘Είναι προφανές. Είναι κάτι καινούργιο… Κι εγώ αν γίνω αύριο πρεσβευτής στην Κίνα θα με λυγίσει. Είχαμε τον τραυματισμό του Μπελ με τον Παναθηναϊκό μετά ήρθε και του Αθηναίου. Οι αιτίες μπορεί να είναι πολλές. Μπορεί να είναι η απότομη κούραση, μπορεί από το στρες και κληθήκαμε με προπονήσεις 11 ανθρώπων εκ των οποίων τριών νεαρών, να διαχειριστούμε κι έναν τραυματισμό του Ντουβιέ και του Τσαϊρέλη. Εκεί λοιπόν, δίνοντας κάποιους ρόλους στις πιθανές αιτίες είναι μέσα από τον κύκλο πληροφοριών να χάσαμε την αντίδραση. Μπορεί η απότομη ευθύνη από την ανακατανομή ρόλων να έπαιξε ρόλο. Καλύτερα να χάνεις με 15 παρά με έναν. Οπότε εμείς, αυτό που προτείνω ταπεινά, είναι να συνεχίσουμε αυτή τη διαδρομή και πιστέψτε με θα κάνουμε αυτό που μπορούμε’.

Σχετικά άρθρα

Απονομές επάθλων στο 1ο τουρνουά τένις στο Pelagos Club Tennis Academy!

pannikolaou

Basketleague: Ανέλαβε την Καρδίτσα ο Βαγγέλης Αγγέλου!

pannikolaou

Πιθανή η άνοδος τεσσάρων ομάδων από την Α2 στην Α1 τη σαιζόν 2022-23!

pannikolaou