ΠΑΙΔΩΝ

Η ΧΒΑ ευχαριστεί Ζλακώνη και Γκούνη!

Με ανακοίνωσή της η ΧΒΑ ευχαριστεί το Δήμο Χαλκιδέων και ειδικότερα την πρόεδρο του ΔΟΑΠΠΕΧ Λ. Ζλακώνη και τον Διευθυντή Φ. Γκούνη, για την ηθική συμπαράστασή τους όλη τη χρονιά στην ομάδα και ειδικότερα στο παιδικό τμήμα του συλλόγου.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΧΒΑ (διοίκηση-προπονητές-αθλητές-γονείς), αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Χαλκιδέων και ειδικότερα την πρόεδρο του Οργανισμού Άθλησης κ. Λίλιαν Ζλακώνη καθώς και τον Διευθυντή του Οργανισμού άθλησης κ. Φώτη Γκούνη για την ηθική στήριξή τους στην καθημερινή μάχη που δίνουμε για την αθλητική πρόοδο των παιδιών της πόλης μας. Το συνεχές ενδιαφέρον και η ευαισθησία που δείξατε κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς μας για την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ αλλά και των αγώνων μας στην Πάτρα για την ημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, μας συγκίνησαν. 
Σας ευχαριστούμε που συνεισφέρετε στο έργο μας και που συστρατεύεστε δυναμικά στον αγώνα μας και ευελπιστούμε να σας έχουμε πάντα αρωγό και συμπαραστάτη μας’.

Σχετικά άρθρα

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος στα Stereabasket Awards 2022!

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα και το κύπελλο ΕΣΚΑΣΕ (8-9 Οκτωβρίου)

pannikolaou

Ο Γιώργος Βόβορας προπόνησε τις ακαδημίες του Απόλλωνα Χαλκίδας! (pics)

pannikolaou