ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Δ/ντης του ΓΕΛ Ν.Αρτάκης Κ. Στεργίου ευχαριστεί για τη στήριξη!

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Ν.Αρτάκης Κώστας Στεργίου μέσω ανακοίνωσης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν στη φετινή προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του σχολείου που έφτασε στις κορυφαίες θέσεις σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή τη προσπάθεια των παιδιών του σχολείου μας, σε όλη τη διάρκεια των αγώνων του σχολικού πρωταθλήματος.

Τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Δημητρίου, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευβοίας κ. Δημήτρη Κυριτσόπουλο, το γραφείο φυσικής αγωγής Νομού Ευβοίας, τη διαιτητή Μαρία Κάλφα που μας ακολούθησε στον τελευταίο αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Θερμότατες ιδιαίτερα και εγκάρδιες ευχαριστίες για το τελευταίο μας μεγάλο ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, όλους τους χορηγούς μας (δεν θα πούμε ονόματα, ξέρουν αυτοί ποιοι είναι), αλλά κυρίως τον μέγα μας χορηγό.

Επίσης, τους συναδέλφους του Λυκείου, αλλά και τους μαθητές μας, οι οποίοι μας στήριξαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, καθώς και για την θερμή υποδοχή που μας επιφύλαξαν κατά τη επιστροφή της αποστολή μας, από τη Θεσσαλονίκη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, προς το site eviabasket.gr, και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη Νικολάου, για όλη τη φροντίδα και την αγάπη που μας έδειξε.

Καθώς επίσης και όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο, αυτή την προσπάθεια.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Λυκείου,

Κωνσταντίνος Στεργίου.’

Σχετικά άρθρα

Καλή Χρονιά! Ευτυχισμένο το 2021!

pannikolaou

Ματαιώθηκαν οι σχολικοί αγώνες 2019-20!

pannikolaou

Stereabasket Awards 2020 Loading (video)

pannikolaou