Α ΕΣΚΑΣΕ

Χρήστος Χρήστου: ‘Στο β’ ημίχρονο ήμασταν ο γνωστός Άρης’

Στο άγχος του πρώτου δεκαλέπτου αλλά και στην αντίδραση κυρίως στο β’ ημίχρονο αναφέρθηκε ο κόουτς του Άρη Θήβας Χρήστος Χρήστου που έδωσε συγχαρητήρια ιδίως στους μικρούς παίκτες της ομάδας του αλλά και στον κόσμο της Θήβας για την συμπαράστασή του. Για τη συνέχεια, είπε χαρακτηριστικά, πως ο Άρης θα πάει το Σάββατο στην Άμφισσα για να πάρει τη νίκη και το πρωτάθλημα.

Ο αγώνας με τον Μάκαρο Άμφισσας είτε ένας τελικός με πολύ έντονα συναισθήματα, μα κυρίως σε αθλητικά πλαίσια. Οι δύο ομάδες αποδείξαμε ότι επάξια βρεθήκαμε στο τελικό για την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν πολύ αγχωμένη με αποτέλεσμα να χάνουμε στην επίθεση αλλά και στην άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αρχίσαμε να μπαίνουμε στο πλάνο που είχαμε σχεδιάσει και να βρίσκουμε τους ρόλους μας μέσα στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης βγήκε μία άλλη ομάδα στο γήπεδο, με πάρα πολύ καλή ενέργεια στην επίθεση και στην άμυνα με αποτέλεσμα να κερδίσουμε τον αγώνα. Παρά τον τραυματισμό του Τσιροπούλου, τη συμπλήρωση πέντε φάουλ από τον Μανώλα και Τριανταφύλλου, η ομάδα βρήκε λύσεις μέσα από τους μικρούς παίκτες και νίκησε. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες μου και να ευχαριστήσω τον κόσμο που υποστήριξε ένθερμα την ομάδα μας. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τον τίτλο μέσα στην Άμφισσα’.

Σχετικά άρθρα

Αγιασμός στο αντρικό και τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Βασιλικού (pics)

pannikolaou

Από το μπάσκετ στην 1η θέση στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Ολυμπιακής ρομποτικής!

pannikolaou

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου το μνημόσυνο του Γ. Τσομάκα στο Μονόδρι

pannikolaou