FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο μεγάλος τελικός Άρη Θήβας-Μάκαρου με 3 διαιτητές!

Για πρώτη φορά η ΕΣΚΑΣΕ χρησιμοποιεί τρεις διαιτητές για ένα αγώνα και συγκεκριμένα για τον μεγάλο τελικό της Α’ Κατηγορίας που θα γίνει το Σάββατο (18:00) μεταξύ Άρη Θήβας-Μάκαρου Άμφισσας, και τον οποίο θα σφυρίξουν οι Κοτσιμπός-Ντάνος και Χριστοδούλου!

Απομένει να φανεί πάντως στο γήπεδο αν αυτή η κίνηση θα είναι στα συν του μεγάλου τελικού ή όχι, καθώς αναμφίβολα οι τρεις διαιτητές είναι προς όφελος ενός αγώνα αλλά στην προκειμένη περίπτωση εμπεριέχει και ένα ρίσκο καθώς δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν για να φανεί αν μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία. Πόσο μάλλον, όταν εκτός του Κοτσιμπού που σφυρίζει στην Α2 όπου και γίνονται αγώνες με 3 διαιτητές, ο Ντάνος έχει μια συμμετοχή φέτος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και ο Χριστοδούλου δεν έχει σφυρίξει ποτέ σε ανάλογες καταστάσεις.

Ευχή όλων βέβαια, οι τρεις διαιτητές που είναι από τους καλύτερους της Ένωσης, να τα πάνε περίφημα, να περάσουν απαρατήρητοι από τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου και αυτό το ματς να αποτελέσει την αφετηρία για να δούμε και τη νέα χρονιά σημαντικούς αγώνες να γίνονται με 3 διαιτητές.

Σχετικά άρθρα

Οι διαιτητές της Περιφέρειας στις Εθνικές κατηγορίες (30-31/3)

pannikolaou

Στην Ιτέα το final-4 του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ!

pannikolaou

Την 1η Απριλίου τα εισιτήρια του Προολυμπιακού τουρνουά με πολύ χαμηλές τιμές!

pannikolaou