B ΕΣΚΑΣΕ Α ΕΣΚΑΣΕ ΠΑΙΔΩΝ

Καλές εντυπώσεις οι μικροί του Άρη Αμφίκλειας απέναντι στην Εθνική Ελλάδας U-14!

Η διήμερη περιοδεία της Εθνικής Ελλάδας στην Αμφίκλεια ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα απέναντι στη μικτή της ΕΣΚΑΣΕ.

Χθες, η Εθνική Ελλάδας U-14 αντιμετώπισε τους μικρούς του Άρη Αμφίκλειας (U-16), με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να αφήνουν πολύ καλές εντυπώσεις!

Η Εθνική κέρδισε με 99-54, σε ένα αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τους φιλάθλους να φέρνουν στο γήπεδο τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία και θα διατεθούν από το κοινωνικό καλάθι του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας σε απόρους του Δήμου.

Στη διάρκεια του αγώνα, ο Άρης Αμφίκλειας βράβευσε μέσω του Φαίδωνα Μώρου τον πρώην Δήμαρχο Αμφίκλειας Λουκά Σκλαβούνο (φωτο) που επί Δημαρχίας του φτιάχτηκε το κλειστό γυμναστήριο!

Διαιτητές: Ζάχος-Πατάγιας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-27, 16-20, 14-30, 13-22.5

ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Παπαδάκης): Φούρλας, Λέκα, Μωράκης, Στιβαχτής, Μιχέλης, Αλλίου, Κουρέπης, Ζανιάς, Χούμπα, Μπαούρδος, Καφάσης, Παπαναγιώτου, Πάντος.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ U-14 (Σγουρίτσας): Μπλότας, Ματσίρας, Τσόπελας, Καραλής, Κοπακάκης, Χατζής, Μπάρδης, Κορκοντζέλος, Μπαρλιάς, Λεβέντης, Λαγός, Δαραμούσκας, Σπηλιόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια Α.Ε. Καρύστου στο 2ο ΓΕΛ Χαλκίδας

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: Πρωτέας Σχηματαρίου-Γ.Σ. Ιτέας (photo album)

pannikolaou