Γ ΕΘΝΙΚΗ

Πρόεδρος του Λοκρού ο Γιώργος Μάτος!

Το νέο Δ.Σ. του Λοκρού Αταλάντης συγκροτήθηκε σε σώμα μετά την πρόσφατη εκλογική διαδικασία, με τον Γιώργο Μάτο να είναι ο εκ νέου ο πρόεδρος του συλλόγου.

Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου:

Πρόεδρος: Γ. Μάτος

Αντιπρόεδρος: Ι. Χριστοφόρου

Γεν. Γραμματέας: Α. Δανέλης

Ταμίας: Θ. Παύλου

Γεν. Αρχηγός: Σ. Σακελλαρόπουλος

Ειδ. Γραμματέας: Α. Σουλτανόπουλος

Υπεύθυνος Marketing: Κ. Κολοβός

Έφορος: Δ. Δράκος

Μέλος: Β. Δανέλης

Μέλος: Σ. Γουργουλή

Αναπλ Μέλος: Πουρναρόπουλος Τάκης

Αναπλ Μέλος: Τζανετή Αργυρώ

Με ανακοίνωσή του το νέο Δ.Σ. αναφέρει πως: ‘Αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει δημόσια την εκτίμηση και την αναγνώριση του έργου της απερχόμενης διοίκησης για την συμβολή τους στην άνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Γ εθνική κατηγορίας και την εδραίωση και παραμονή της σε αυτή . Ευχαριστούμε ακόμη το απερχόμενο Δ.Σ. που εργάστηκε με οργάνωση και μεθοδικότητα κατά τη διάρκεια της θητείας του σε όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην άριστη οργάνωση όλων των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου Τέλος, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους παίκτες μας, τον προπονητή, αλλά και όλο το τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, κατάφερα να διατηρήσουν την ΟΜΑΔΑ μας σε ρόλο πρωταγωνιστή. Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΤΟΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
Κλείνοντας να τονίσουμε πως θέλουμε τον φίλαθλο κόσμο του ΑΣ Λοκρός, τους χορηγούς και την δημοτική αρχή κοντά στην ομάδα όπως και την περυσινή χρονιά’.

Σχετικά άρθρα

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (4ος ΟΜΙΛΟΣ): Αποτελέσματα & βαθμολογία (5η Αγωνιστική)

pannikolaou

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ (2ος ΟΜΙΛΟΣ): Αποτελέσματα & βαθμολογία (5η Αγωνιστική)

pannikolaou

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Δεν άντεξε στο τέλος! Σοφάδες-Αναγέννηση Λαμίας 79-62

pannikolaou