Α1

Συνεχίζουν μαζί Άρης και Βαγγέλης Αγγέλου!

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους και για την επόμενη σεζόν ο Άρης και ο Βαγγέλης Αγγέλου με τον Χαλκιδέο κόουτς να έχει τη δυνατότητα φέτος να δουλέψει από την αρχή της χρονιάς στον ‘αυτοκράτορα’ του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο Αγγέλου, ανέλαβε τον Άρη τον περασμένο Μάρτιο σε μια κρίσιμη καμπή για τον ιστορικό σύλλογο αντικαθιστώντας τον Παναγιώτη Γιαννάκη, καταφέρνοντας να οδηγήσει τους’κιτρινόμαυρους’ αρχικά στο δρόμο της παραμονής και στη συνέχεια να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική ακόμα και την είσοδο στα playoffs της Basketleague.

‘Μετά από σημερινή (31/05) συνάντηση του ιδιοκτήτη της  Άρης Κ.Α.Ε., Δημήτρη Γουλιέλμου με τον Βαγγέλη Αγγέλου, αποφασίστηκε οι δυο πλευρές να συμπορευτούν στη κρίσιμη αυτή καμπή του συλλόγου, που είναι ταυτόχρονα δύσκολη και τρικυμιώδης’, αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση της ομάδας για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του πως ‘συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια αυτή που κάνει ο κ. Γουλιέλμος για τον μπασκετικό Άρη. Θα χρησιμοποιήσω μια ρήση της Αμερικανίδας συγγραφέως, Maya Angelou που με εκφράζει: ‘Ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή πέρα από την πειθαρχία και τη δημιουργικότητα είναι η τέχνη του να τολμάς”

Σχετικά άρθρα

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou

Ο Νίκος Περσίδης στον Άρη Θεσσαλονίκης!

pannikolaou

Trace ‘n Chase με τους Βασίλη Σκουντή και Βαγγέλη Αγγέλου! (video)

pannikolaou