FEATURED Α1

Αγωνιστικά τμήματα υποδομής στη Χαλκίδα από την Κύμη με κόουτς τον Γ. Πανούση!

Στη δημιουργία αγωνιστικών τμημάτων υποδομής στη Χαλκίδα με υπεύθυνο προπονητή τον κόουτς Γιάννη Πανούση προχωράει άμεσα η Κύμη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας που βγήκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης.

Στόχος της Κύμης, όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση παρακάτω, είναι η δημιουργία δυνατών αγωνιστικών τμημάτων υποδομής που στο μέλλον θα φέρουν στην πρώτη ομάδα νέους αθλητές από την Εύβοια αλλά και η συνεργασία με όσο το δυνατόν περισσότερες ακαδημίες της Νότιας Στερεάς και της Εύβοιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης:

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης, μετά από τις επιτυχημένες αναγνωριστικές δύο  πρώτες σεζόν του στην Basket League, βρίσκεται πλέον σε φάση ενδυνάμωσης σε όλα τα επίπεδα με στόχο την καθιέρωση στην μεγάλη κατηγορία. Ένας βασικός τομέας αυτής της ενδυνάμωσης είναι και η δημιουργία δυνατών αγωνιστικών τμημάτων υποδομής, που στο άμεσο μέλλον θα φέρουν στην πρώτη ομάδα νέους αθλητές που θα προέρχονται από τα «σπλάχνα» του Ευβοϊκού μπάσκετ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη στελέχωση, με ανθρώπους που θα έχουν την τεχνογνωσία και την όρεξη να καλλιεργήσουν και να αναδείξουν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο που υπάρχει στον τόπο μας. Υπεύθυνος προπονητής λοιπόν των νέων αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Γιάννης Πανούσης, ένας άνθρωπος που ασχολείται εδώ και 17 χρόνια με τα τμήματα υποδομής διάφορων Συλλόγων της Εύβοιας. Την τελευταία δεκαετία ήταν υπεύθυνος υποδομών και προπονητής σε όλα τα τμήματα του Αλεξάνδρου Αρτάκης, έχοντας να επιδείξει σημαντικό έργο. Μάλιστα, την φετινή σεζόν με το εφηβικό τμήμα του Αλέξανδρου κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ, επιτυχία πολύ σημαντική για μια επαρχιακή ομάδα.

Κλείνοντας, θέλουμε να τονίσουμε ότι βασική επιδίωξη των υπευθύνων της ομάδας μας και του κόουτς Πανούση είναι η συνεργασία με όσο το δυνατόν περισσότερες ακαδημίες της Νότιας Στερεάς και της Εύβοιας, με σκοπό να έχουν όλα τα νέα ταλέντα της περιοχής μας την δυνατότητα και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο υψηλότερο επίπεδο και γιατί όχι να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πλάνο και τους στόχους των νέων αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ομάδας μας και του κόουτς Πανούση θα παρουσιάσουμε σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών ημερών’.

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playout: Πολύ σκληρός για να πεθάνει! Ψυχικό-Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας 74-77

pannikolaou

Α’ ΕΣΚΑΣΕ: LIVE SCORE (22η αγωνιστική)

pannikolaou

ΠΑΙΔΩΝ Β’ ΦΑΣΗ Α’ ΟΜΙΛΟΣ: Απόλλων Χαλκίδας-Πρωτέας Σχηματαρίου 37-68

pannikolaou