FEATURED Γ ΕΘΝΙΚΗ

Ανανέωσε ο Γκρινιάρης στον Ερμή Σχηματαρίου!

Ενίοτε οι ανανεώσεις είναι καλύτερες και από τις μεταγραφές σε μια ομάδα, κάτι που ταιριάζει απόλυτα με την περίπτωση του Ερμή Σχηματαρίου που συμφώνησε πριν από λίγο με τον Γιάννη Γκρινιάρη ο οποίος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να φοράει τη φανέλα του Ερμή!

Ο έμπειρος γκαρντ και ένας εκ των καλύτερων παικτών της Γ’ Εθνικής, είχε φέτος μεταξύ άλλων προτάσεις από Παναγίτσα, Άρη Θήβας, Ιωνικό Ν.Φιλαδέλφειας, αλλά προτίμησε να παραμείνει στο Σχηματάρι με τη διοίκηση της ομάδας να υλοποιεί με τη σειρά της ήδη τα 2/3 του αρχικού της στόχου, που είχε να κάνει με τις ανανεώσεις των Τσαούση, Γκρινιάρη. Το…παζλ πάντως για τον Ερμή, θα συμπληρωθεί  αν ανανεώσει και ο Πανταζής, κάτι που αποτελεί τον επόμενο στόχο της ομάδας.

Γ.Γκρινιάρης: ‘Έχουμε φιλοδοξίες για ακόμα καλύτερη σεζόν’

Ο Γιάννης Γκρινιάρης στις πρώτες του δηλώσεις στο eviabasket τόνισε χαρακτηριστικά: ‘Ήμουν εξαρχής θετικός να ανανεώσω τη συνεργασία μου με την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου και με τις προϋποθέσεις που τέθηκαν από την πλευρά της διοίκησης έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Έχουμε φιλοδοξίες για την επόμενη σεζόν στον Ερμή ακόμα και για κάτι καλύτερο από την φετινή πολύ καλή χρονιά και την κατάληψη της 5ης θέσης’.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou