FEATURED Α ΕΣΚΑΣΕ

Για 3η σεζόν στο τιμόνι της Μαλεσίνας ο Μιχάλης Θάνος!

Με τον Μιχάλη Θάνο στο τιμόνι της θα πορευτεί η Μαλεσίνα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν,που όμως στην ουσία θα είναι η τέταρτη (καθώς έχει αναλάβει από το Νοέμβρη του 2015) αφού οι ‘κιτρινόμαυροι’ τα βρήκαν σε όλα με τον έμπειρο κόουτς ανανεώνοντας τη συνεργασία μαζί του!

Ο Μιχάλης Θάνος θα είναι προπονητής στο αντρικό τμήμα αλλά και στις υποδομές του συλλόγου, σε συνεργασία εκεί με τον αρχηγό της αντρικής ομάδας Γιώργο Κατσαγάνη, που επίσης ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας.

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Θάνο, φανερώνει πως και φέτος η Μαλεσίνα θα έχει υψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ, ευελπιστώντας πως θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου.

Μιχ. Θάνος: ‘Συνεχίζουμε μαζί, με ταπεινότητα και ειλικρίνεια’

Σε δηλώσεις του, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του, ο Μιχάλης Θάνος, τόνισε τα εξής:

Έχοντας πλέον δημιουργήσει άρρηκτους δεσμούς φιλίας και αλληλοσεβασμού με τους ανθρώπους που αποτελούν διοίκηση στην ομάδα της Μαλεσίνας, δεν χρειάστηκαν παρά μόνο λίγα λεπτά για να ανανεώσουμε την μεταξύ μας εμπιστοσύνη και συνεργασία. Συνεχίζουμε λοιπόν τίμια, ταπεινά, πάντα με ειλικρίνεια και αφοσίωση ,την προσπάθεια μας τόσο για την ανάπτυξη και βελτίωση τις ακαδημίας μας που αποτελεί τον πλούτο του τόπου, την στήριξη στο τοπικό στοιχείο, και στην δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας αξίας σεβασμού που στόχο θα έχει την καθημερινή της εξέλιξη ανεξάρτητα από αποτελέσματα η μακροπρόθεσμους στόχους’.

 

Σχετικά άρθρα

A2 Elite League Playoffs: Στο τσακ! Ελευθερούπολη-Ερμής Σχηματαρίου 71-69

pannikolaou

Σχολικοί: Πρόκριση στην παράταση, ένα βήμα από το Final-4! 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου Κρήτης-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας 73-81

pannikolaou

Οι διαιτητές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ (20-21 Απριλίου)

pannikolaou