Over play

Ο Απόλλωνας Χαλκίδας ευχαριστεί μέλη και φίλους της ομάδας για τη στήριξη

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλκίδας με αφορμή το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων σε όλα τα τμήματα, ευχαριστώντας τα μέλη και τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

‘Η διοίκηση του Απόλλωνα Χαλκίδας με το πέρας των επισήμων υποχρεώσεων όλων των αγωνιστικών τμημάτων της ομάδας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους αθλητές, τους προπονητές, τους γονείς και τους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους.

Το τρίπτυχο διοίκηση, προπονητές, αθλητές εργάστηκαν με αρμονία κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων και με γνώμονα τη γαλούχηση στα ιδανικά και ιδέες του αθλητισμού (αλτρουισμός, δικαιοσύνη, ενθάρρυνση, άμιλλα κ.α.) οδήγησαν τον Απόλλωνα σε ένα επιθυμητό επίπεδο ανταγωνισμού με αθλητική και όχι οπαδική νοοτροπία.

Μόλις πριν λίγες ημέρες το προαγωνιστικό τμήμα των παμπαίδων εκπλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις φθάνοντας σχεδόν στο απόλυτο νικών (αγωνίστηκε στον τελικό της περιφέρειας). Οι μικροί αθλητές της ομάδας μας, 13-14 ετών, αγωνίστηκαν με σθένος, με περίσσια τεχνική και τακτική κατάρτισή αποδεικνύοντας ότι είναι το λαμπρό μέλλον της ομάδας μας. Κακά τα ψέματα δεν μπορούν όλοι να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο, εμείς όμως θα είμαστε χαρούμενοι να βλέπουμε τους αθλητές μας , καλαθοσφαιριστές να αγωνίζονται για πολλά χρόνια σε οποιοδήποτε αγωνιστικό επίπεδο.   

                             Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Απόλλωνα Χαλκίδας’.

Σχετικά άρθρα

Σαν σήμερα…21 Ιανουαρίου (2016-2023)

pannikolaou

Τα ταλέντα προπονούνται στο Pelagos Club Tennis Academy! (pics)

pannikolaou

Διανομή ειδών σε ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ του Δήμου Χαλκιδέων

pannikolaou