Α1

Tryouts της Κύμης από 15-17 Ιουνίου!

Η ομάδα της Κύμης ανακοίνωσε την διεξαγωγή των tryouts στο διάστημα 15-17 Ιουνίου τα οποία έχουν ως στόχο τη στελέχωση των ακαδημιών για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Πανούσης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τους αθλητές, οι οποίοι είναι γεννημένοι μεταξύ 2001 και 2003. Ακόμα τα παιδιά που επιθυμούν να δοκιμαστούν θα πρέπει να προσκομίσουν μία ιατρική βεβαίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Κύμης:

‘Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την διεξαγωγή δοκιμαστικών(tryouts) για την στελέχωση της προσφάτως ανανεωμένης ακαδημίας του. Τα δοκιμαστικά θα λάβουν χώρα στο κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα την Παρασκευή 15/6, το Σάββατο 16/6 και την Κυριακή 17/6(ώρες 17:00-19:00) υπό την επίβλεψη του προπονητή της Ακαδημίας μας κ. Γιάννη Πανούση. Οι νεαροί αθλητές που επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να είναι γεννημένοι από το 2001 ως το 2003, ενώ απαραίτητη για την συμμετοχή τους είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης. Η όλη διαδικασία δεν έχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.

Καλούμε λοιπόν τους ενδιαφερόμενους να έρθουν στο κλειστό της Κανηθου, να μας δείξουν την αγάπη τους για το μπάσκετ και τις ιδιαίτερες ικανότητες του σε αυτό και να γίνουν υποψήφια μέλη της ομάδας μας. Οι καλύτεροι από αυτούς θα επιλεγούν να στελεχώσουν το εφηβικό μας τμήμα, να καλλιεργήσουν τις ικανότητες τους και να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους και γιατί όχι να μεταπηδήσουν στο απώτερο μέλλον στην ανδρική ομάδα της Κύμης! Σας περιμένουμε!

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον προπονητή της Ακαδημίας της Κύμης κ. Γιάννη Πανούση στο τηλέφωνο 6972150208.’

Σχετικά άρθρα

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΟΚ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος!

pannikolaou

Μπασκετική συνάντηση στο αεροδρόμιο!

pannikolaou

Ο Ηλίας Κουρέπης στην Καρδίτσα!

pannikolaou