Α1

Στο Λας Βέγκας για λογαριασμό της Κύμης ο Ισίδωρος Κουτσός!

Στο Las Vegas θα ταξιδέψει σήμερα ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην Κύμη, Ισίδωρος Κουτσός προκειμένου να παρακολουθήσει σεμινάρια και να εντοπίσει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που ενδέχεται να απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον την ομάδα της Κύμης.

Ο Κουτσός θα μεταβεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με το πρόγραμμά του να είναι ήδη αρκετά φορτωμένο με πολύ μπάσκετ και μέσω του Summer League θα έχει την ευκαιρία να εντοπίσει παίκτες που μπορεί να απασχολήσουν την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Κύμης:

‘Στο Λας Βέγκας θα μεταβεί σήμερα ο βοηθός προπονητή της Κύμης κ. Ισίδωρος Κουτσός, με το πρόγραμμα του στην Αμερική να περιλαμβάνει …φουλ μπάσκετ. Συγκεκριμένα, ο κόουτς Κουτσός θα παρακολουθήσει δύο φημισμένα μπασκετικά σεμινάρια, το coachingulive όπου ομιλητές θα είναι πολλοί προπονητές του NBA, αλλά και το PS24 Combine Experience με τον Drew Hanlen, που είναι ένας από τους πλέον καταρτισμέμους προπονητές  στην ατομική βελτίωση των παικτών! Παράλληλα, ο βοηθός προπονητή τους Γιάννη Καστρίτη θα παρακολουθήσει από κοντά αρκετά παιχνίδια του Summer League και θα έχει την ευκαιρία να εντοπίσει και να μελετήσει κάποιους παίκτες που ίσως αποτελέσουν  πιθανούς μελλοντικούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδα μας.’

Σχετικά άρθρα

Waverpoll.com: Θα γίνει trade από τους 76ers πριν ή μετά τα Χριστούγεννα ο Μπεν Σίμονς;

pannikolaou

Waverpoll.com: Ποιος θα έχει πιο πολλές ασίστ στο τέλος της regular season της Euroleague?

pannikolaou

Άχαστος Περσίδης στο Λάρισα-Λαύριο 66-75!

pannikolaou